به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیر بادام خانگی یک نوشیدنی لذیذ و در عین حال بسیار مقوی است. شیر مغزها و به خصوص شیر بادام خواص بسیار فراوانی برای سلامتی دارند. مصرف روزانه این نوشیدنی مقوی در کنار فعالیتهای بدنی در دو یا سه وعده در روز میتواند جایگزین محصولات لبنی شود. در این مطلب شما را با طرز تهیه شیر بادام خانگی آشنا خواهیم کرد لطفا تا انتها ما را همراهی کنید.
مواد لازم:
بادام به اندازه کافی (حدود ۴۰ تا ۵۰ عدد)
آب ۲ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه:
ابتدا بادامهارا مغز کرده، آنها را درون ظرف مناسبی ریخته و مقداری آب رویش بریزید.
ظرف را یک تا دو روز در یخچال نگهداری کنید تا بادامها کاملا خیس خورده و نرم شوند.
پس از اینکه بادامها خیس خورد، به راحتی میتوانید پوست آنها را جدا کنید.
حال بادامهای پوست کنده و وانیل را درون ظرف دیگری ریخته و با دو پیمانه آب خنک مخلوط کنید.
برای مخلوط کردن آب و بادام میتوانید از ظرف غذاساز یا مخلوطکن استفاده کنید.
بادامها باید به صورت پوره در بیاید.
در این مرحله یک پارچه تنظیف تمیز را که از قبل آماده کرده بودید، روی یک صافی قرار دهید.
مخلوط را درون پارچه تنظیف برروی صافی بگذارید.
با دست یا پشت قاشق پورههای باقیمانده درون تنظیف را فشار دهید، تا کاملا شیر بادام خارج شود.
شیر بادام آماده شده به مدت سه الی چهار روز در یخچال قابل نگهداری است.
نکته: اضافه کردن وانیل دلبخواهی است.
برای آشنایی با فواید و همچنین عوارض مصرف شیر بادام خانگی، در ادامه همراه ما باشید.
فواید شیر بادام خانگی
کاهش وزن: شیر بادام خانگی جزو نوشیدنیهای کم کالری بوده و دارای فیبر مناسبی است که میتواند اشتهای کاذب را از بین ببرد؛ بنابراین برای افرادی که رژیم لاغری دارند یک نوشیدنی مناسب به حساب میآید.
تقویت سیستم ایمنی بدن: وجود مغادیر بالایی از مواد معدنی و انواع ویتامینهای موجود در شیر بادام باعث شده تا این نوشیدنی گیاهی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
منبع غنی کلسیم: یک فنجان شیر بادام حدود ۳۰ درصد از نیاز روزانه بدن به کلسیم را تامین میکند و همچنین خطر پوکی استخوان را کاهش میدهد.
فشار خون: شیر بادام گردش خون را در بدن متعادل نگه داشته و همچنین به کنترل و کاهش فشار خون کمک میکند.
سلامت پوست: علاوه بر وجود ویتامینها، آنتیاکسیدانهایی که درون شیر بادام وجود دارد، به ترمیم پوستهای آسیب دیده کمک میکند.
عوارض مصرف شیر بادام
آلرژی به آجیل: بادام یکی از آلرژیزاترین آجیلهاست، بنابراین میتواند باعث بروز حساسیت شود.
تاثیر برغده تیروئید: افرادی که دارای مشکل تیروئید هستند، نباید از خوراکیهایی که دارای گواتروژن است، استفاده کنند. مصرف شیر بادام خانگی نیز به دلیل دارا بودن گواتروژن برای این افراد ضرر دارد.
سخن آخر
شیر بادام خانگی به این علت که منبع غنی از کلسیم و انواع ویتامینهای لازم مانند ویتامین E است، ارزش غذایی بالایی دارد. مصرف این نوشیدنی لذیذ برای افراد گیاهخوار و همچنین کسانی که به مواد موجود در شیر گاو یا گوسفند حساسیت دارند، توصیه میشود. همچنین افراد مسن و خانمهای باردار نیز میتوانند از این نوشیدنی بهره ببرند.
منبع: ستاره
انتهای پیام/