به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی از توان تولید ۳۵۰ تن قارچ خوراکی در ۳۷ واحد تولیدی شهرستان آمل خبر داد و گفت: تولید قارچ خوراکی شهرستان آمل در سطح ۲۶ هزار متر مربع در واحدهای صنعتی و به صورت مشاغل خانگی به میزان ۳۵۰ تن انجام میشود.
او افزود: آموزش جوانان و علاقهمندان ضمن ارتقاء سطح تولید و تامین نیاز جامعه به قارچ خوراکی میتواند موجب تولید پایدار و اشتغالزایی شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اینکه همه قارچها خوراکی نیستند و برخی از قارچهای غیرخوراکی و سمی میتوانند کشنده باشند، گفت: به مصرف کنندگان توصیه میشود قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندیهای بهداشتی تهیه کنند.
بیشتر بخوانید: قارچی که مرگ به ارمغان آورد
انتهای پیام/ م