شعبانی رئیس اتحادیه
باغداران مازندران در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ،گفت:یکی از مهمترین عواملی که میتواند باعث نگه داری مرکبات به خصوص
پرتقال برای مدت طولانیتر و حتی تا شب عید شود برداشت مناسب محصول است.
او افزود:در زمان برداشت دقت لازم را انجام دهیم و به نوعی میوهها را دستچین کنیم تا از آسیب به میوه جلوگیری شود.
شعبانی گفت:دمای مناسب برای نگه داری پرتقال بین ۵ تا ۸ درجه است که میتوان این مرکبات را در انبارها و سردخانهها و حتی در جاهای خاصی در منزل نگهداری کرد.
رئیس اتحادیه باغداران مازندران افزود:با روش جدیدی که گرما درمانی نام دارد پرتقالها ۲ تا ۳ دقیقه را در داخل آب گرم قرار که ۴۰ تا ۴۵ در جه گرما دارد قرار داده می شود و بعد از بیرون آوردن پرتقالها و خشک شدن، آنها را در نایلونهای فریزر قرار میدهید و در انبارها و یا در جاهای مناسب نگه داری می شود.
او گفت:از قارچ کشها هم میتوان هم روی درخت و هم بعد ازچیدن مرکبات استفاده کرد.
شعبانی گفت:برای اینکه بتوانیم دمای انبارها را ثابت نگه داشته شود از باز کردن در مخصوصا در روز خودداری کنید و شبها هم از فن استفاده شود تا ماندگاری سرما را داشته باشیم.
انتهای پیام/س