در گزارش زیر قصد داریم طرز تهیه کیک خرما را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به جای مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان، دسر‌هایی که از کشمش و خرما تهیه شده اند را مصرف کنید. یکی از دسر‌های خوشمزه و مقوی کیک خرما است.

طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان

مناسب برای: ۸ نفر

زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه

مدت زمان انتظار: ۴۵ دقیقه

 

مواد لازم
شیر شیرین و غلیظ یک لیتر
خرمای خشک خرد شده ۱٫۵ پیمانه
آب یک پیمانه
جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری
کره خرد شده نصف پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ دو عدد
آرد سفید ۱ و ¼ پیمانه
پودر وانیل دو قاشق چایخوری


طرز تهیه

۱- در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید، آن‌ها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید.

۲- پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید و جوش شیرین را اضافه کنید، آن‌ها را تا زمانی هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.

۳- در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه‌ای به خود بگیرند، تخم‌مرغ‌ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.

۴- آرد و وانیل را به آن‌ها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید، سپس آن‌ها را درون قالب بریزید.

۵- فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید، سپس کیک را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
بدون فرچی ؟ میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
0000
۱۲:۵۸ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
بله