معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی فارس گفت: سطح مبارزه با ملخ به بیش از ۱۱ هزار و ۸۵۵ هکتار رسیده و ردیابی ملخ نیز تا امروز در بیش از ۳۰۱ هزار و ۵۰۰ هکتار صورت گرفته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حسین پژمان با اشاره به اینکه مبارزه با ملخ در استان همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: در مجموع سطح مبارزه با ملخ به بیش از ۱۱ هزار و ۸۵۵ هکتار رسیده و ردیابی ملخ نیز تا امروز در بیش از ۳۰۱ هزار و ۵۰۰ هکتار صورت گرفته است.

او با بیان اینکه همچنین در شهرستان‌های ممسنی، کازرون، فراشبند، فیروزآباد، قیروکارزین، خنج، لامرد، گراش و لارستان مبارزه با ملخ‌ها انجام شده است، عنوان کرد: مبارزه‌های روزانه در شهرستان‌های مهر و لامرد نیز ادامه دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی فارس با بیان اینکه خسارتی از بابت حمله ملخ‌ها تاکنون به مزارع و باغات وارد نشده است، بیان کرد: بیش از ۹۵ درصد مبارزه در مراتع و مناطق کوهستانی و جنگلی بوده است.

به گفته او، با توجه به گرم‌تر شدن هوا و خروج پوره‌ها از تخم؛ بلوغ پوره‌ها با سرعت بیشتری انجام می‌شود و روزانه مبارزه با پوره‌ها در شهرستان‌های لامرد و فراشبند ادامه دارد.

پژمان با بیان اینکه احتمالا از اواسط اردیبهشت ماه هجوم ملخ شدید می‌شود، تصریح کرد: طبق پیش‌بینی سازمان فائو و نقشه‌های حرکت ملخ از آفریقا به شبه جزیره عربستان نشان از موج جدید و افزایش حمله ملخ‌ها دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی فارس گفت: مبارزه با ملخ صحرایی بر اساس پایش‌های انجام شده و با استفاده از دستگاه‌های سم پاش و با سم‌های تایید شده برای مبارزه با ملخ صورت گرفته است.

به گفته پژمان ملخ صحرایی با گیاه مرتعی، زراعی و دارویی تغذیه می‌کند و اگر سبزینه زنده‌ای به دست نیاورد این قدرت و توان را دارد که برای زنده ماندن از کاغذ و چوب تغذیه کند.

او تصریح کرد: همه هدف ما در مبارزه با ملخ‌ها این است که به مزارع و باغات نفوذ نکنند و در این زمینه با مبارزاتی که انجام شده است، کشاورزان و جوامع محلی در صورت مشاهده دستجات ملخ با شماره ۱۵۰۴ تماس بگیرند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.