در این طرح ۱۹ اکیپ از دامپزشکی استان سمنان در دو نوبت صبح و عصر کار بازرسی از واحد‌ها را بر عهده دارند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان،  وحید قدس رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه این طرح به منظور تامین افزایش سلامت روزه داران در ماه مبارک رمضان آغاز شده و تا پایان این ماه ادامه دارد گفت: در این طرح ۱۹ اکیپ از دامپزشکی استان در دو نوبت صبح و عصر کار بازرسی از واحد‌ها را بر عهده دارند.

او افزود: در ماه مبارک رمضان سال گذشته بیش از ۱۳۰۰ بازرسی از واحد‌های گوشتی و پروئتینی در سطح استان سمنان انجام شده و طبق برنامه این بازرسی‌ها از لحاظ کمی و کیفی در ماه رمضان امسال افزایش خواهد یافت.

مهدی حقیان فر رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سمنان گفت: در این طرح از همه واحد‌های پروتئینی، قصابی، فروشگاه ها، کشتارگاه‌ها انجام خواهد شد و موارد مختلفی نظیر عرضه گوشت بدون تاریخ، و بدون مهر سازمان دامپزشکی و ... تخلف محسوب خواهد شد.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.