به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اواخر سال ۹۷ و اوایل سال ۹۸ طرح جمع آوری معتادان متجاهر آغاز شد و ۸۵ تا ۹۰ درصد این معتادان ساماندهی شده و وارد مراکز ماده ۱۶ شدند که هم برای خودشان و هم برای مردمی که در محلات مختلف زندگی می کردند خوب شد.
وی گفت: با شیوع ویروس کرونا خسارتهای زیادی در این حوزه وارد و براساس مصوبه کمیته درمان و وزارت بهداشت در اسفند ماه قرار بر این شد که معتاد جدید به مراکز اضافه نشود که در شرایط اسفند ماه تصمیم درستی بود اگر این اقدام صورت نمی گرفت فاجعه بزرگی در مراکز ایجاد میشد.
مومنی افزود: از سوی دیگر گروههایی از معتادان که در ماه قبل جمع آوری و در مراکز درمان بودند دوره آنها تمام شده بود و از لحاظ قانونی امکان نگهداری آنها وجود نداشت به همین دلیل این مشکل منجر افزایش تعداد معتادان متجاهر در سطح شهر شد.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مدت نگهداری معتادان از ۶ ماه به یک سال تغییر کرد و جمع آوری معتادان مجدد آغاز شود ، امیدواریم با تدبیر درست این جمع آوری صورت گیرد.
وی درباره برنامههای آینده ستادمبارزه با مواد مخدر گفت: دستگاهها یکسان کار نمی کنند، اما اگر این اقدام صورت نگیرد به قوه قضائیه اعلام خواهیم کرد.
مومنی تصریح کرد: در جلسات ستاد مبارزه با مواد مخدر با سایر دستگاهها انتقادات و مطالبات پیگیری می شود، اما مشکل مهمی در این حوزه نداریم و بیشترین مشکل ما نقص قانون است.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: دستگاههای مسئول علت کم کاری خود را کمبود بودجه میدانند، اما این بودجه هیچ وقت متناسب با توقع سازمانها نیست، اما باید بگویم بودجه ستاد با توجه به دستور رئیس جمهور افزایش یافته همچنین گاهی مشکل بودجه نداریم و تحریمها مانع ما در انجام فعالیت هایمان می شود.
انتهای پیام/