مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از آغاز طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی، ویژه ماه مبارک رمضان همزمان با سراسر کشور در استان خبر داد.

پیرانی، مدیرکل دامپزشکی ایلام در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ گفت: با توجه به افزایش خرید و مصرف فرآورده‌های خام دامی مانند گوشت سفید و قرمز، طرح ویژه نظارت ماه مبارک رمضان توسط اکیپ‌های نظارتی دامپزشکی استان همزمان با سراسر کشور از ابتدای ماه مبارک رمضان اجرا میگردد.

او بیان کرد: در ماه مبارک رمضان، تمام مراکز تولید، نگهداری وعرضه فرآورده‌های خام دامی، مراکز توزیع، خودرو‌های ویژه حمل این فرآورده ها، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری فرآورده دامی، کارگاه‌های فرآوری و بسته بندی در استان تحت کنترل و نظارت بهداشتی ۲۵ اکیپ ثابت و سیار، قرار خواهند گرفت.

پیرانی با اشاره به احتمال سوء استفاده برخی افراد سودجو به ویژه افراد دست فروش و دوره گرد در مورد عرضه فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و ارزان قیمت در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: مردم در صورت مشاهده هر گونه تخلف و عرضه گوشت قرمز بدون مُهر و لیبل دامپزشکی، گوشت چرخ کرده نامرغوب، عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقدهویت، حمل و نقل و عرضه غیربهداشتی انواع فرآورده خام دامی با خودروی فاقد سردخانه وعرضه فرآورده‌های بسته بندی شده غیرمجاز و بدون تاریخ تولید و انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی، مراتب را به اداره کل دامپزشکی استان و ادارات شهرستان گزارش کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام همچنین نسبت به احتمال ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در صورت مصرف فرآورده‌های خام دامی غیرمجاز هشدار داد و یادآور شد: شهروندان می‌توانند گزارش‌ها و شکایت‌های خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی با شماره تلفن ۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام/ د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.