جوجه کباب استانبولی جز آن دسته از کباب‌ها محسوب می‌شود که طعم بی نظیری دارد و بسیار خوشمزه و ترد است .

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب‌ها جز غذا‌های پرطرفدار و سنتی ایرانی‌ها هستند جوجه کباب‌ها معمولا برای مزه دار شدن رسپی‌های گوناگونی دارد جوجه کبابی که ما در این مطلب می‌خواهیم برای شما عزیزان در وعده شام و یا افطاری آموزش بدهیم جوجه کباب استانبولی بسیار لذیذ است در ادامه با ما همراه باشید.

جوجه کباب استانبولی ترد و خوشمزه + طرز تهیه

 

مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته ۱ کیلو
سیر کوبیده
۳ تا ۴ حبه
پیاز کوچک پوست گرفته ۱۰-۱۲ عدد
گوجه فرنگی کوچک ۸-۱۰ عدد
فلفل دلمه‌ای خورد کرده
۱-۲ عدد
نعنای خشک
۱ قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه ۲-۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز پخت جوجه کباب استانبولی:

روغن زیتون، آب لیمو، نعنا، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید، در ظرف را بیندید، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید. چند با زیر و رو کنید.

 

تکه‌های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه‌ای یک در میان (مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.

 

سیخ‌ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید. دقت کنید کباب خشک نشود.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.