اسماعیلی مدیر امور دام سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان، گفت: استان اصفهان با میزان تولید ۶۸ هزار و ۹۰۰ تن
گوشت قرمز در سال ۹۸ رتبه سوم تولید گوشت قرمز در کشور را بدست آورد و بیش از ۱۰ هزار تن گوشت مازاد را به سایر استانها مخصوصا استان تهران صادر کرده است.
او ادامه داد: هم اکنون به دلیل واردات گوشت قرمز منجمد در سال گذشته و توزیع گسترده آن در فروشگاههای بزرگ زنجیرهای و تعاونیهای کارمندان و از طرفی شیوع ویروس کرونا که کاهش مصرف گوشت را به دنبال داشته، قیمت دام زنده (گوساله پروار شده) کاهش پیدا کرده و موجب تلمبار شدن این گوسالههای پروار در واحدهای پرواربندی شده است.
مدیر امور دام سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان ادامه داد: هم اکنون بیش از ۳۰ هزار راس گوساله پروارد در واحدهای پرواربندی استان تلمبار شده که اماده عرضه به بازار و حتی صادرات مازااد ان میباشد.
انتهای پیام/ی