مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کرمانشاه اعلام کرد که هیچ مرجعی کشت برنج در کرمانشاه را مجاز اعلام نکرده است، از این رو در صورت مشاهده با خاطیان برخورد می‌شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهرام درویشی گفت: در استان ما رطوبت پایین و تبخیر بالاست، از این رو منطقی نیست که آب صرف کشت برنج کنیم.

او با بیان اینکه برای کاشت برنج در هر هکتار ۲۴ هزار متر مکعب آب مصرف می‌شود، افزود: عده ای برای کشت برنج منابع سرشار آب زیرزمینی را بصورت غیرقانونی به تاراج می‌برند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای برداشت های بی رویه و غیرمجاز از آب زیرزمینی و حفر چاه غیرمجاز را تجاوز به حقوق آیندگان دانست و افزود: برای ما چارچوب برخورد با این موضوع مشخص است و شیوه نامه سازگاری با کم را اجرا می‌کنیم.

درویشی، به کاهش بارندگی ها در استان نیز اشاره کرد و گفت: باید آبی را که در اختیار داریم بااحتیاط و براساس برنامه ریزی و مدیریت شده مصرف کنیم.

او با تاکید بر اینکه هیچ مرجعی کاشت برنج در کرمانشاه را مجاز نمی داند، گفت: هماهنگی های لازم در زمینه برخورد با خاطیان با استانداری و سیستم قضایی کرمانشاه انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کرمانشاه در ادامه این نشست به تخلف در رابطه با تجاوز به حریم رودخانه ها اشاره کرد و گفت: تاکنون سه هزار و ۲۸ مورد تخلف در حاشیه رودخانه های استان به ثبت رسیده که بیشتر آن مربوط به شرق استان است.

درویشی، همچنین به لایروبی رودخانه های سطح استان اشاره کرد و گفت: لایروبی رودخانه های سطح شهر وظیفه شرکت آب منطقه ای است که در این راستا اقدامات لازم را نیز انجام می دهد.

او افزود: لایروبی تمام رودخانه های استان به دلیل پیچیدگی و طولانی بوده رودخانه و نبود اعتبارات کافی امکان پذیر نیست.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای توضیح داد: با وجود شرایط نامناسب اعتباری تاکنون ۸۱ کیلومتر طول رودخانه ها در سطح استان را که نقاط بحرانی محسوب می شدند، لایروبی کردیم.

درویشی همچنین در بخش دیگری از صحبت های خود به شبکه پایین دست سد «جامیشان» و آبیاری شبکه زمین های «میان دربند» اشاره کرد و افزود: بهره برداری از شبکه پایین دست سد به طول سه هزار و ۵۶۰ کیلومتر به دلیل ناهماهنگی بین آب منطقه ای، سازمان جهاد کشاورزی و کشاورزان منطقه بدون استفاده باقی مانده است که باید هرچه زودتر این مسائل برطرف شود.

او با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال جهش تولید، گفت: بهره برداری از شبکه پایین دست سد علاوه بر ثروت آفرینی برای هزاران نفر اشتغالزایی خواهد داشت.
انتهای  پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.