رئیس اتاق اصناف استان اصفهان گفت: قیمت گذاری خوراکی‌های مرسوم ماه رمضان و ساعات فعالیت اصناف با پیشنهاد اتحادیه‌های مربوطه، سازمان صمت و اتاق اصناف اصفهان انجام شد.

رسول جهانگیری رئیس اتاق اصناف استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهار داشت: قیمت گذاری خوراکی‌های مرسوم ماه رمضان و ساعات فعالیت اصناف با پیشنهاد اتحادیه‌های مربوطه، سازمان صمت و اتاق اصناف اصفهان انجام شد.

او گفت: بر اساس تصمیم کمیسیون نظارت و تشکل‌های صنفی اصفهان، قیمت هر کیلو زولبیا و بامیه درجه یک ۲۰ هزار تومان و درجه دو آن برای ماه رمضان ۱۸ هزار تومان مصوب شد. همچنین هر کیلو آش در اصفهان با قیمت ۱۴هزار تومان و حلیم بادمجان ۱۹ هزار تومان فروخته می‌شود.

رییس اتاق اصناف استان اصفهان تاکیید کرد: براساس تصمیم اتاق اصناف اصفهان طی ماه رمضان امسال صنف رستوران و چلوکبابی‌ها از ساعت ۱۴ به بعد، صنف آش، حلیم فروشی و کله پزی از ساعت ۱۴ به بعد، صنف ساندویچ، پیتزا فروشی ها، فست فود، مرغ سوخاری و کنتاکی از ساعت ۱۷ به بعد و صنف بستنی و آبمیوه و کافی شاپ از ساعت ۱۷ به بعد فعالیت خواهند داشت.
جهانگیری ادامه داد: اصناف نام برده فقط به صورت بیرون بر میتوانند فعالیت داشته باشند.

جهانگیری افزود: صنف چایخانه داران در صورت اجازه فعالیت از سوی ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا از زمان افطار فعال خواهند بود.
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.