به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، جبار حمادی مدیر جهاد کشاورزی کارون با اشاره به شروع کشت چای ترش گفت: سطح زیر کشت چای ترش در کارون ۱۰ هکتار است که از این میزان سالیانه ۵۰ تن محصولتر معادل ۲۰ تن چای خشک تولید میشود، کشت این گیاه دارویی از اول اردیبهشت آغاز میشود.
او افزود: گل دهی این گیاه نیز از مهرماه شروع و زمان برداشت کاسبرگها در آبان ماه است، همچنین برداشت کاسبرگهای این گیاه با دست انجام می گردد.
حمادی بیان داشت: شرایط آب و هوایی کشت این محصول گرم و خشک است که سبب شده تا شهرستان کارون موقعیت مناسبی برای کشت چای سرخ داشته باشد. به گونهای که هرسال سطح زیر کشت این محصول افزایش پیدا کرده و امسال افزایش ۵۰ درصدی سطح زیر کشت چای سرخ را خواهیم داشت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون تصریح کرد: این محصول قابلیت فرآوری زیادی به صورت استفاده درسالاد، ترشی، مربا و مخلوطهای دمنوشی دارد، اما متاسفانه بدلیل عدم اعتبار و امکانات کافی توجهای به فرآوری و بسته بندی برای فروش و کسب درآمد بیشتر نشده است.
انتهای پیام/م