خط تولید اتانول با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان طی مراسمی با حضور منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران این وزارت و همچنین رئیس معاونان مدیران و جمعی از اعضای هیئت علمی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران خط تولید اتانول صبح امروز پنج شنبه آغاز به کار کرد.

در این مراسم امید خواه، رئیس پژوهشگاه شیمی اظهار کرد:  پیرو مصوبات کمیته پیشگیری و مقابله با کرونا روز این پژوهشگاه با توجه به شرایط حساس کنونی کشور و کمبود مواد ضدعفونی کننده در بازار و ضرورت ورود و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی که در این خصوص توانایی لازم را دارند محققان پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران با عزمی راسخ در جهت تولید الکل اتیلیک یا اتانول که ماده اولیه تهیه مواد ضدعفونی کننده بر پایه الکل است موفق به تولید الکل اتانول با خلوص ۹۰ درجه مناسب جهت استفاده تهیه مواد ضدعفونی کننده بر اساس فرمولاسیون پیشنهادی سازمان بهداشت جهانی شدند.

او افزود: محققان پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در سال جهش تولید و در راستای ایفای نقش موثر در کمک به غلبه بر کرونا ویروس با استفاده از امکانات موجود در پژوهشگاه در کمتر از ۱۴ روز موفق به تولید اتانول از روش تخمیر شدند.

کاهش فرایند تخمیر تولید اتانول در کمتر از ۲۴ ساعت

امید خواه بیان کرد: فرایند تخمیر برای تولید اتانول مدت‌زمانی حدود ۸ تا ۱۴ روز زمان نیاز دارد که برای اولین بار در ایران توسط محققان پژوهشگاه این فرآیند در سریعترین زمان و به کمتر از ۲۴ ساعت کاهش پیدا کرده است. در حال حاضر با استفاده از این تکنولوژی تولید اتانول به حداقل زمان و بیشترین راندمان به تولید یک هزار لیتر در روز منجر شده است این ظرفیت قابل افزایش سه هزار لیتر در روز است.

او گفت: با توجه به وجود دستگاه‌های پیشرفته در مجموعه آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه فرایند تولید در سه مرحله کنترل کیفیت مواد اولیه، کنترل در حین انجام پروسه تولید و کنترل کیفیت محصول نهایی را نیز انجام می‌شود.

رئیس پژوهشگاه تصریح کرد: مراحل آزمایشگاهی برای تولید اتانول با خلوص بالای ۹۹ درجه برای کاربرد‌های مورد نیاز صنایع دارویی پزشکی و آنالیز دستگاهی نیز در این پژوهشگاه انجام شده است.

او یادآوری کرد: محققان این پژوهشگاه در تولید مواد ضدعفونی کننده پایه آبی نیز گام‌های موثری برداشتند که در آینده نزدیک با همکاری ارگان‌های مربوطه این مواد به بازار عرضه خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۶ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
اگه سمي نباشه عاليه
آخرین اخبار