به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،تیموری رئیس دانشگاه
علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، گفت: محلولهای ضدعفونی کننده
پایه آب و پایه اتانول توسط پژوهشگران مرکز رشد و با حمایت مستقیم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری،
پارک علم و فناوری استان مازندران، استانداری مازندران، سازمان صمت و اتحادیه قنادان ساری تولید و در دسترس عموم قرار گرفت.
او با بیان اینکه این ترکیب منحصربه فرد هم برای دست و هم برای سطوح مناسب بوده و به واسطه برجای گذاری یک لایه نامریی نمک چهارگانه روی سطوح تا ۶ ساعت پس از پاشش نیز
قابلیت ویروس کشی دارد.
تیموری گفت: نظر به شیوع گسترده ویروس کرونا در مازندران در اسفند ۱۳۹۸، دو شرکت مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان با مهیا شدن حمایتهای لازم مأمور به تولید مواد ضدعفونی با کاربردهای ویژه شدند.
او افزود: با در نظر گرفتن محدودیتهای زمانی نتیجه تحقیقات دو شرکت مذکور تولید یک محلول ضدعفونی پایه آب محتوی یک ترکیب آلدئید و یک نمک چهار-گانه بود که خاصیت ویروس کشی بسیار قوی آن در کنار عوارض ناچیز آن طی تحقیقات پیشین چشمگیر بود.
او افزود: در همیاری مواجهه با بحران کرونا و استقبال گسترده عمومی از اقدامات شرکتهای دانشبنیان و احساس نیاز مبرم به یک ماده ضدعفونی پایه
اتانول خالص با توجه شرایط استان، ساخت یک واحد ضربتی تولید اتانول از شکر با ظرفیت فعلی ۱۰۰ لیتر بر روز و خلوص بالای ۷۰ درصد از اواخر اسفند ماه در دستور کار این ۲ شرکت قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، گفت: نتیجه تلاش پژوهشگران طراحی و ساخت یک برج جداسازی اتانول از آب با حداکثر ظرفیت ۱۰۰ لیتر در روز و راهاندازی یک خط تخمیر پایه شکر بود که محصول اتانول خروجی آن از اواخر اسفند ماه در دسترس عموم قرار گرفته است.
تیموری افزود: با فراهم آوردن امکانات بیشتر برای شرکتهای مذکور توسط دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری افزایش ظرفیت تولید اتانول تا ۵۰۰ لیتر در روز در دستور کار قرار گرفته است.
انتهای پیام/س