مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: تغذیه سالم با افزایش مقاومت بدن انسان را در مقابل بیماری کرونا ویروس محافظت می کند.

نقش کرونا ویروس با تغذیه سالم کم رنگ می‌شودمحمد کاظم زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشکده غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛  با بیان اینکه نقش کرونا ویروس با تغذیه سالم کم رنگ می‌شود ،گفت: سیستم ایمنی مجموعه‌ای از سلول‌ها و اجزای است که باعث حفاظت بدن در برابر بیماری‌ها شده ودر صورت بروز بیماری باعث بهبود‌ی و سلامتی می‌شود.

او با اشاره به اینکه وظیفه اصلی سیستم ایمنی تخریب باکتری‌ها و ویروس‌ها است افزود: نقش سیستم ایمنی از بین بردن سلول‌های آسیب دیده است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشکده غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی  در ادامه گفت: مواد معدنی ویتامین ها، زینک، و سلنیوم، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و ویتامین c باعث افزایش تولید گلبول سفید خون که کلید مبارزه با عفونت در بدن است می‌شود.

کاظم زاده افزود: پرتقال، لیمو شیرین، فلفل دلمه ای، گریپ فروت، آویشن، جعفری، کیوی، آناناس حاوی ویتامین c است که از بیماری کرونا ویروس پیشگری می‌کند.

او در ادامه تاکید کرد:منابع غذایی امگا۳ مثل روغن سویا، روغن کا نولا، ماهی باعث افزایش سطح ایمنی بدن و خاصیت ضد التهابی می‌شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه غذا و دارو با بیان اینکه  تغذیه سالم باید حاوی مقادیر مناسبی از انواع میوه ها، پروتئین و همچنین لبنیات باشد، گفت:  رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت فردی شستشوی مداوم دست‌ها عدم حضور در مکان‌های پر ازدحام می‌توان از بیماری کرونا ویروس پیشگری کرد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار