رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: ۵۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در ۲۴ ساعت گذشته در کردستان شناسایی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، فرزین رضاعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: ۵۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در ۲۴ ساعت گذشته تا کنون در استان شناسایی شد.

به گفته او، در حال حاضر ۱۵۶ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

رضاعی با اشاره به آمار بستری شدگان در کردستان به تفکیک شهرستان‌های استان افزود: ۸۲ بیمار کرونایی در سنندج، ۱۸ نفر در سقز، ۶ نفر در مریوان، ۱۴ نفر در قروه، ۶ نفر بیجار، ۱۲ نفر کامیاران، ۵ دیواندره، ۱۱ نفر بانه و ۲ نفر سروآباد بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: هم اکنون ۳۷ نفر بیمار مبتلا به کرونا در بخش ویژه (آی سی یو) بستری هستند.

رضاعی با بیان اینکه در ۲۴ ساعته گذشته تاکنون هیچ بیمار مبتلا به کرونا در استان فوت نشده است، گفت: از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون یک هزار و ۳۴ نفر بر اثر ابتلا به کرونا ویروس فوت شده‌اند.

او خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع کرونا ویروس تا کنون ۴۰۸ نفر در سنندج، ۱۸۰ نفر در سقز، ۷۰ نفر در قروه، ۶۷ نفر در کامیاران، ۸۲ نفر در بانه، ۵۹ نفر در دیواندره، ۴۷ نفر در بیجار، ۱۰۲ نفر در مریوان، ۱۶ نفر در دهگلان و ۳ نفر در سروآباد جان‌باختند که همه موارد به صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل‌های مرتبط دفن شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان خطاب به شهروندان اظهار کرد: همچنان روند فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینگی را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک رعایت کنید در غیر این صورت افزایش تعداد زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.