به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان را به شما آموزش داده ایم. این غذا را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
مرغ یک عدد سینه کامل و یا دو عدد ران متوسط
زعفران به میزان لازم
زرشک ۳/۴ پیمانه
پیاز (یکی بزرگ و دیگری کوچک) دو عدد
بادمجان (ترجیحا بادمجانهای لاغر را انتخاب کنید، که تخم نداشته باشند.) ۴۰۰ گرم
تخم مرغ دو عدد
برنج ۴ پیمانه
ماست (ترش نباشد) ۲ و نیم ق غ
طرز تهیه:
ابتدا برنج را پاک کرده، شسته و به مدت دو ساعت در آب نمک قرار میدهیم.
در این دو ساعت:
۱) مرغ را با به همراه پیاز کوچک (که خرد کردیم!) به همراه کمی روغن و فلفل و زردچوبه با آب جوش میپزیم.
۲) زعفران را ساییده و میگذاریم تا دم بکشد. (عطر زعفران خیلی مهم است، بنابراین زیاد بودن آن به خوشمزه شدن ته چین کمک شایانی میکند)
۳) پیاز بزرگ را خلال کرده و سرخ میکنیم.
۴) بادمجانها را به صورت حلقه حلقه شده سرخ میکنیم. (برای اینکه بادمجانها روغن کمتری مصرف کنند، از شب قبل آنها را پوست گرفته و حلقه حلقه کرده و درون یک آبکش پخش کنید و سپس روی آنها کمی نمک بپاشید. تا فردا که سرخشان کنید.)
۵) زرشکها را پاک کرده، شسته و سرخشان کنید.
(پیشنهاد میکنم زرشک را در همان ماهیتابهی بادمجان و یا پیاز سرخ کنید.)
۶) حالا مرغها کمی سرد شده، آنها را رشته رشته کنید.
الان دیگه همهی مواد میانی تقریبا آماده است!
دو عدد تخم مرغ و ماست را به همراه زعفران (و کمی فلفل به همراه نمک) در یک کاسه با همزن دستی بزنید، سپس درون یک قبلمه آب را به همراه نمک (کمی بیشتر از حد معمول) جوش آورده و برنج را به آن اضافه میکنیم، تا جایی که وقتی دانهی برنج را بین دو انگشت له میکنیم، نه سفت باشد و نه خیلی نرم. (کمیییی نرمتر از وقتی که برای برنج ساده آبکش میکنیم؟!) سپس آن را آبکش میکنیم. برنج آبکش شده را با مخلوط ماست و تخم مرغ خوب مخلوط کرده و به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
کف یک ماهیتابهی نسبتا بزرگ را کمی روغن میریزیم و نصف برنج آماده ده را درون آن با کفگیر فشار میدهیم! (این فشرده کردن برنج یکی از فوتهای کوزه گری ته چینه!)
حالا نوبت مواد میانی!
اول مرغ رشته شده رو میریزیم، بعد به ترتیب پیاز داغ و زرشک. در نهایت هم حلقههای بادمجان! (کمی فشار دادن با قاشق در هر مرحله فراموش نشه!)
باقی برنج رو روی مواد میریزیم و فشرده میکنیم. در نهایت به وسیلهی دستهی کفگیر یک سوراخ عمیق در وسط مواد ایجاد میکنیم.
روی شعلهی وسط گاز شعله پخش کن میگذاریم، و ماهیتابه را روی شعلهی کم میگذاریم، بعد از اینکه آب روی در ماهیتابه تقطیر شد، در ماهیتابه را دم کنی میگذاریم و با شعلهی کم فرصت میدهیم تا بپزد.
تقریبا بعد از یک ساعت ته چین شما آماده است!
منبع: برترینها
انتهای پیام/