یک کارشناس ارشد تغذیه گفت : افراد از همین حالا با شبیه سازی وعده‌های غذایی ماه رمضان، خود را برای روزه داری در این ماه مبارک آماده کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،علی اشرف رشیدی یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان، گفت : با توجه به طولانی بودن مدت روزه داری نیاز است افراد از هم اکنون برای روزه داری در این ماه تمرین کرده و خود را آماده کنند.

او گفت : توصیه این است افراد در روز‌های باقی مانده تا ماه مبارک رمضان برنامه تمرینی برای روزه داری داشته باشند، به نحوی که وعده نهار را سبک کرده و وعده‌های غذایی را سمت شام سوق دهند.

رشیدی افزود: همچنین توصیه می‌شود مثل ماه مبارک یک وعده افطار سبک در هنگام غروب در نظر گرفته شود و بعد از آن وعده شام سبک صرف شود.

این کارشناس ارشد تغذیه ادامه داد: این فاصله انداختن بین وعده نهار تا شام و سبک مصرف کردن وعده نهار موجب می‌شود بدن برای روزه داری خود را آماده کند.

رشیدی گفت: توصیه به روزه داری مستحب در ماه شعبان نیز در همین راستا است که افراد برای روزه داری در ماه مبارک رمضان آماده شوند.

او افزود: توصیه می‌شود افراد بین وعده افطار تمرینی با شام نیز یک فاصله نیم ساعت تا یک ساعت بگذارند تا به شیوه سالم مصرف غذا در ماه مبارک نیز عادت کنند، چرا که معده نباید بلافاصله بعد از افطار با غذا‌های سنگین پر شود.

این کارشناس ارشد تغذیه در خصوص کم کردن حجم غذا در روز‌های باقی مانده تا ماه رمضان گفت: هیچ یک از وعده‌های غذایی نباید حذف شده و حجم مواد مصرفی هم نباید کم شود و تنها زمان صرف آن‌ها باید تغییر کند.

رشیدی افزود: همانطور که در مدت باقی مانده کم خوری توصیه نمی‌شود، پُرخوری هم توصیه نمی‌شود، چرا که افراد نمی‌توانند در بدن خود غذا ذخیره کنند و مصرف غذای زیاد آمادگی برای ماه مبارک نمی‌آورد و تنها موجب چاقی افراد می‌شود.

او افزود: برخی افراد برای پیشگیری از گرسنگی در مدت روزه داری اقدام به پُرخوری می‌کنند که این کار به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، افراد باید به خاطرداشته باشند که بدن آن‌ها به یک حجم کالری معین در روز نیاز دارد و نیازی به پرخوری نیست، چرا که مازاد کالری در بدن نتیجه‌ای جز چاقی ندارد .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.