کارشناس پوست و مو گفت: خوردن میوه و پروتئین ها مانع از شوره سر می شود.

خوردن میوه و پروتئین ها مانع از شوره سر می شوداکرم انصار، کارشناس پوست و مو در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: شوره سر قطعات مرده پوست سر است که ریزش می‌کند و در دوران بلوغ و اوایل جوانی رایج است.

او با اشاره به اینکه شوره سر به ۲ نوع چرب و خشک تقسیم می‌شود گفت: شوره چرب، زرد رنگ به صورت چربی به پوست سر چسبیده و جدا کردن آن باعث زخم شدن سر می‌شود.

انصار ادامه داد: شوره های خشک، هم سفید رنگ است و در روی سر، اطراف گوش، و در بعضی افراد در سرشانه‌ها دیده می‌شود در بیشتر موارد باعث خارش سر می‌شود و خاراندن موی سر روند تکثیر را تندتر می‌کند.

کارشناس پوست و مو افزود: تغذیه نامناسب، هیجان، استرِس، پوست چرب، عدم تعادل هورمون ها، تعریق زیاد و استفاده بیش از حد واکس مو در به وجود آمدن شوره سر موثر است.

او تاکید کرد: خوردن میوه و سبزی، مصرف مواد غذایی پروتئین دار، از شوره سر جلوگیری می‌کند.

این متخصص پوست و مو تاکید کرد: شوره سر از طریق قارچ های کوچک روی پوست سر رشد می‌کند و در برخی موارد با خشکی پوست اشتباه گرفته می‌شود.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.