ماسک ها برای مقابله با ویروس کرونا تاثیر دارند؛ بنابراین در این روزهای کمبود ماسک تهیه خانگی آن توصیه می شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حدود ۳ ماهی می‌شود که ویروس کرونا جان هزاران انسان را در این کره خاکی گرفته و افراد زیادی را به خود مبتلا کرده است با این حال سازمان بهداشت جهانی در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که مهم‌ترین و بهترین راهکار‌ها برای مقابله با این ویروس شستشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون یا مایع به مدت حداقل ۲۰ تا ۳۰ ثانیه در طول روز است که اگر هر یک ساعت به انجام چنین کاری اقدام کرد می‌توان گفت که فرد به هیچ عنوان به ویروس کرونا مبتلا نخواهد شد.

از موارد دیگری که می‌توان برای پیشگیری از ابتلا به کرونا اشاره کرده استفاده از ماسک، دستکش و ژل‌های ضدعفونی کننده است که هنگام حضور در اماکن عمومی و اجتماعی بایستی از آن‌ها استفاده کرد؛ با این حال روش‌هایی برای تهیه و تولید ماسک‌های خانگی توصیه می‌شوند.

قبل از هر چیز باید به این نکته توجه کنیم که استفاده از ماسک به‌ تنهایی باعث پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونای جدید نخواهد شد و در کنار آن شستشوی حتمی دستان نباید فراموش شود و بر اساس توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی استفاده از ماسک تنها برای افراد بیمار و مشکوک به کووید ۱۹ ضروری خواهد بود و افرادی که سالم هستند فقط در شرایط ویژه باید از ماسک استفاده کنند.

به این نکته توجه داشته باشید که فقط ماسک‌های استاندارد تنفسی می‌توانند در مقابل ویروس کرونا نقش داشته باشند و ماسک‌های معمولی افراد را در برابر این ویروس محافظت نخواهند کرد. اما ناگفته هم نماند که استفاده از ماسک‌های معمولی هم در برابر بیماری‌ها تا حدودی از انتشار بیماری جلوگیری خواهند کرد.

ماسک های دست دوز را با این روش تولید کنید

آیا ماسک تنفسی پارچه‌ای برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا تاثیر دارند؟

توصیه سازمان‌های بهداشتی به خصوص مرکز کنترل بیماری‌های آمریکا این است که ماسک‌ها حتی ماسک‌های جراحی فقط یک‌بار باید استفاده و سپس دور انداخته شوند و حتما قبل از دور انداختن آن‌ها را در کیسه‌ای در بسته گذاشت و بعد در سطل زباله انداخت. هر چند سازمان بهداشت توصیه می‌کند که فقط افراد بیمار از ماسک استفاده کنند، اما استفاده همگانی از ماسک توسط همه افراد بی تاثیر نخواهد بود.

برای دوختن ماسک می‌توان از حوله حمام، پارچه‌های میکروفیبر که به منظور تمیزکردن سطوح استفاده می‌شوند و پارچه‌های کتان با بافت تنگ و چندلایه، استفاده کرد.

بهتر است بدانید که پیش از بریدن و دوختن ماسک‌ها حتما پارچه‌ها را بشویید و ۱۰ دقیقه آن‌ها را در آب بجوشانید. توجه کنید که ماسک‌ها باید به اندازه‌ای باشند که از بالای بینی تا زیر چانه و نزدیکی گوش را بپوشاند؛ بنابراین میزان پارچه‌ی بریده شده باید حدود ۳۰ در ۱۵ سانتی متر باشند.

ماسک های دست دوز را با این روش تولید کنید

برای اینکه ماسکی که می‌سازید تاثیر مفیدی داشته باشند، بهتر است از سه لایه پارچه استفاده کنید؛ چرا که هر لایه این پارچه‌ها به‌اندازه یک‌سوم یک ماسک استاندارد کارایی دارد و درصورتی که پارچه بافت بسیار تنگ و سفت بود می‌توان از دو لایه استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: تحریم‌های ظالمانه آمریکا خللی در درمان بیماران کرونا به وجود نیاورده است

بیشتر بخوانید: بهترین راهکار برای درمان کم خونی در روزهای کرونایی

بیشتر بخوانید: چه نکاتی در مورد ویروس کرونا کاملا نادرست هستند؟

بیشتر بخوانید: دایر کردن انبار‌های موقت، جهت نگهداری از ملزومات مصرفی مقابله با کرونا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
M_s
۱۷:۰۶ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
بد نبود
United States of America
ناشناس
۰۷:۲۶ ۳۰ فروردين ۱۳۹۹
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۸ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
آیا ماسک در داروخانه ها توزیع شده است یا نه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۷ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
قبلا مي گفتند به هيچ وجه از ماسك هاي دست دوز استفاده تكنيد چي شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۶ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
اون مال زمانیکه که به وفور ماسک در کشور باشه
الان که ماسک هیچ جای دنیا راحت در دسترس نیست و تولیدات جهانی جوابگوی این حجم تقاضا نیست
ماسک پارچه ای بهتر از هیچیه
Iran (Islamic Republic of)
سامان
۱۳:۳۵ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
لطفا از وزارت بهداشت درخواست کنید برای تهیه ماسک مراکز درمانی و پزشکی سامانه ای تهیه کنه بتونیم راحت دسترسی پیدا کنیم. واقعا قیمت ۴۰۰۰ تومانی ماسک برای هر یک عدد اون ( ماسک های پرستاری) و راحت پیدا نکردن اون با همین قیمت واقعا فاجعه بوجود اورده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۶ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
ماسك جلوي پرتاب بزاق رو ميگيره تا بقيه آدما و در و ديوار آلوده نشه ولي خارج كردن ويروسا از محيط كار هواكشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
ماسک با یک لایه نمک و ذغال برای هرگونه حملات شیمیلیی و میکروبی و ویروسی موثر است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۸ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
ذغال معمولی نمیشه باید اکتیو باشه وگرنه بی تاثیره
نمک هم نباید زیاد باشه مشکل تنفسی میاره
هر دفعه استفاده کافیه آب نمک یه اسپری بشه سطح بیرونی ماسک
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۲:۱۹ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
این ماسک هایی که اینقدر تبلیغ میشه توی تلویزیون که فلان گروه دارند ماسک می دوزند، خودش می تونه توی انتقال کرونا نقش داشته باشه!!! چطور از سلامت ماسک و افرادی که دارند ماسک رو اونم توی یک محیط آن استریل بدوون نظارت کارشناس بهداشت می دوزند اطمینان دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۹ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
دکتر جان تمامی ماسک های تولید شده توسط نیروهای جهادی، بعد اتمام کار با اشعه یو وی ضد عفونی و بعد دست مصرف کننده میرسد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۹ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
تمام ماسک ها و لباس های پرستاری و دستکش ها با یو وی و گاما در مراکز سپاه ، تحقیقاتی و انرژی اتمی استریل میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۲ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
كار اصلي ماسك جلوگيري از پخش شدن ذرات بزاق از دهان و دماغه نه جلوگيري از انتشار ويروس و به همين دليل هر كي ماسك نزنه جوون بقيه رو به خطر انداخته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۷ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
خواهشمند است به درد دل فرهنگیان توجه نمایید چرا در اسفند ماه به بهانه یکی بودن بند دهم قانون مدیریت خدمات کشور(افزایش 50 درصدی حقوق) با رتبه بندی برای همکاران فرهنگی(نه کارکنان اداری) افزایش حقوق ناچیزی انجام گرفت.
چرا قانون رتبه بندی فرهنگیان که در مصوبه قرار بود هر فرهنگی حداقل 80 درصد حقوق همتراز هم رتبه خود در دانشگاه(اعضای هیئت علمی) را بگیرد رعایت نشد و یک دکتری با 30 سال سابقه در آموزش و پرورش یک پنجم همتراز خود در وزارت علوم را نمی گیرد.
چرا باید فرهنگی با مدرک دکتری شاغل در روستا که باید روزی 70 کیلومتر برود و 70 کیلومتر برگردد دریافتی او از یک کادر درمان یا سایر وزارت خانه ها با مدرک لیسانس که در مرکز شهر در بهترین شرایط شاغل هست کمتر باشد؟
خواهشا به کشور های پیشرفته توجه بفرمایید. با این شرایط بعد از کرونا از معلمین انتظار تحول نداشته باشید و به عبارتی به آموزش و پیشرفت جامعه زیاد دل نبندید.
الان معلمین زیادی به دنبال خروج از آموزش و پروش هستند و تمایل به کار نیستند و یا معلمی را به عنوان شغل دوم می نگرند که این آفت نظام آموزشی و کشور است.
خواهشا به رتبه بندی معلمان و مفاد آن توجه نمایید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۸ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
علاوه بر سه ماه تابستون کل امسال تعطیل بودید و سر کار نرفتید انتظار افزایش حقوق هم دارید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۵ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
عزیزم معلما دیگه از خدا چی میخوان؟؟! شماها که همش نشستید تو خونه و هر روز داره حقوقاتون میره تو اسمون معلوم هم نیست واسه چی!دیگه به چی معترضی؟ میخوای حقوقت اندازه وزیر بشه؟ یا بازم کمه؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۷ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
آقا خارج بشید ببینیم چه اتفاقی میخواد بیوفته؟؟؟!!! والا هیچی ، الان چند وقته کار نکردید؟ حسابش از دستتون در رفته
آخرین اخبار