به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،علی ده پهلوان رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملایرگفت: اگر دامها در زمان مناسب به مراتع استان ورود کنند، پوشش گیاهی فرصت تجدید خود را دارد و به این ترتیب از تخریب آن جلوگیری میشود.
او با اشاره به اهمیت مدیریت چرا و تعادل دام در مراتع استان افزود: اگر مدیریت در خصوص زمان و چگونگی حضور دام در مراتع استان صورت نگیرد، شاهد آسیب جدی به عرصههای طبیعی خواهیم بود، آسیبهایی که به سختی جبران میشود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملایر با بیان اینکه شهرستان ملایر ۱۷۰ هزار هکتار اراضی ملی دارد که ۱۳۸ هزار هکتار آن را مراتع تشکیل میدهند، گفت: مراتع این شهرستان تا ۱۵ اردیبهشت قابلیت چرا ندارند و چرای زودهنگام باعث از بین رفتن مراتع میشود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملایر با اشاره به اینکه مراتع از نظر کیفی در سه سطح درجه بندی میشوند، بیان کرد: از اهداف بلندمدت اداره منابع طبیعی رساندن مراتع ضعیف به مراتع درجه یک است.
او اضافه کرد: تعدادی از عشایر با ورود غیرمجاز به شهرستان خسارات جبران ناپذیری به مراتع وارد میکنند که به منظور جلوگیری از این امر هر ساله دوتیم ثابت و سیار از این اداره برای کنترل این موضوع فعالیت میکنند.
انتهای پیام/ج
منبع ایسنا