معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: مرغ‌هایی که حدود یک کیلو و ۸۰۰ تا ۲ کیلو و ۳۰۰ گرم وزن دارند از کیفیت بیشتری نسبت به گوشت‌های دارای وزن سنگین‌تر برخوردارند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حسین ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اظهارداشت: کیفیت گوشت مرغ مصرفی رابطه مستقیمی با وزن آن دارد به این ترتیب که مرغ‌هایی که حدود یک کیلو و ۸۰۰ تا ۲ کیلو و ۳۰۰ گرم وزن دارند از کیفیت بیشتری نسبت به گوشت‌های دارای وزن سنگین‌تر برخوردارند.
 
او بیان کرد: در اذهان عمومی این تصور وجود دارد که مرغ سنگین‌تر کیفیت بهتری دارد، اما این دیدگاه عامیانه با ملاحظات علمی در تضاد است، بنابراین مردم باید فرهنگ استفاده از این ماده غذایی را تغییر دهند.
 
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان تصریح کرد: بر همین اساس، مرغداران باید در زمان استاندارد، مرغ‌ها را به کشتارگاه تحویل دهند و از اضافه‌شدن وزن آن‌ها جلوگیری کنند.
 
ایراندوست ادامه داد: این سازمان امسال از تولیدکنندگانی که استاندارد مزبور را رعایت کنند بیشتر حمایت می‌کند تا کیفی‌سازی بهتر از گذشته محقق شود و محصولات دارای کیفیت پایین‌تر به بازار راه نیابد.
 
او افزود : تولید مرغ با وزن استاندارد زمینه جذب بازار‌های بیشتر خارجی و صادرات به دیگر کشور‌ها را مهیا خواهد کرد، زیرا مقوله کیفیت از مهمترین شاخص‌هایی است که دیگر ملت‌ها از ما انتظار دارند.
 
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به ذخیره حجم قابل توجهی گوشت مرغ در سه ماه اخیر در سردخانه‌های استان به‌دلیل کاهش مصرف تاکید کرد: برای ماه مبارک رمضان امسال و بعد از آن هیچگونه کسری وجود ندارد و فراتر از نیاز بازار، گوشت مرغ موجود خواهد بود. ۲ هزار و ۴۰۰ واحد مرغداری شامل یکهزار و ۹۵۰ واحد گوشتی و ۴۵۰ واحد تخمگذار و مرغ مادر در استان اصفهان و ۲۰ کشتارگاه صنعتی مرغ در این استان فعالیت دارند.
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.