در گزارش زیر طرز تهیه‌ی خورش غوره را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای آموزش طرز تهیه خورش غوره در ادامه با ما همراه باشید:

طرز تهیه‌ی خورش غوره


مواد اولیه:
گوشت خرد شده: نیم کیلو گرم
پیاز داغ: دو قاشق غذاخوری
غوره: ۳۵۰ گرم
نعنا و جعفری: یک کیلوگرم
روغن و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:
گوشت را همراه پیاز داغ می‌گذاریم بپزد.
سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم.
وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.
پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و می‌گذاریم خورش جا بیفتد.
در صورت تمایل می‌توانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.

منبع: ناز وب

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.