به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای آموزش طرز تهیه خورش غوره در ادامه با ما همراه باشید:
مواد اولیه:
گوشت خرد شده: نیم کیلو گرم
پیاز داغ: دو قاشق غذاخوری
غوره: ۳۵۰ گرم
نعنا و جعفری: یک کیلوگرم
روغن و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را همراه پیاز داغ میگذاریم بپزد.
سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم.
وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه میکنیم.
پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و میگذاریم خورش جا بیفتد.
در صورت تمایل میتوانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.
منبع: ناز وب
انتهای پیام/