به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، ابراهیم شیرانی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از مردم استان خواست: به منظور حفظ سلامت و ایمنی خود از خرید و مصرف قارچهای خودرو (وحشی) خودداری کنند.
او گفت: چنانچه قارچهای سمی به ویژه در فصل بهار و پاییز، مورد استفاده خوراکی قرار گیرد، منجر به مسمومیت افراد و عوارض جدی و حتی مرگ میشود.
شیرانی با اشاره به رشد انواع قارچها در طبیعت افزود: از طریق ویژگیهای ظاهری، بو و رنگ قارچ نمیتوان به طور قطعی سمی و غیر سمی بودن آن را تشخیص داد.
او اظهار داشت: در حال حاضر قارچهای خوراکی به میزان کافی در استان تولید و پاسخگوی نیاز مصرف کنندگان است.
شیرانی میزان قارچ تولیدی سالانه استان را هفت هزار و ۵۰۰ تن بیان کرد و گفت: از این میزان، شش هزار تن به صورت صنعتی از ۳۲ واحد و یک هزار و ۵۰۰ تن از واحدهای پرورش خانگی قارچ برداشت میشود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اشتغال ۷۵۰ نفر در صنعت پرورش قارچ استان، ادامه داد: براساس برنامه ششم توسعه، سالانه ۲۰۰ تن افزایش در تولید قارچ پیشبینی شده است.
او به شهروندان توصیه کرد: قارچهای خوراکی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی شده برچسب دار و دارای پروانه بهره برداری از وزارت جهاد کشاورزی را در مراکز و فروشگاههای معتبر تهیه کنند.
انتهای پیام/ن