به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان،
دادگر دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان زنجان با بیان این مطلب گفت: امهال سه ماهه اقساط تسهیلات مشتریان کسب و کارهای آسیب دیده از ویروس کرونا و دارندگان اقساط قرض الحسنه به صورت سیستمی و انتقال اقساط اسفندماه سال گذشته، فروردین و اردیبهشت امسال به پایان اقساط تسهیلات بدون نیاز به مراجعه حضوری مشتریان به شعب بانکی یکی از مهمترین اقدامات است.
او تاکید کرد: این طرح صرفا برای تعدادی از مشاغل تعریف شده است که یکی از شروط مهم آن نداشتن اقساط معوق قبل از بهمن سال گذشته است.
دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان زنجان گفت: عدم تاثیر چکهای برگشتی در سوءسوابق بانکی مشتریان نزد بانک مرکزی و امکان استفاده از خدمات بانکی برای این افراد یکی دیگر از خدمات شبکه بانکی به فعالان اقتصادی و اصناف است.
دادگر افزود: مصوبه هیات دولت در خصوص تسهیلات ۷۵۰ هزار میلیارد ریالی با نرخ سود ترجیحی ۱۲ درصد بانک مرکزی نیز به محض وصول دستورالعمل به بانکهای استان و تعیین مبلغ سهم اختصاصی به استان به سرعت عملیاتی خواهد شد.
او ادامه داد: کارت اعتباری ۱۰ و ۲۰ میلیون ریالی به اقشار آسیب پذیر فاقد درآمد ثابت تا سقف چهار میلیون خانوار به تشخیص و معرفی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعلق خواهد گرفت.
دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان زنجان گفت: بانکهای عامل، همان واریز کننده یارانه افراد بوده و موظف هستند ۴۸ ساعت پس از اعلام وزارت کار به حساب افراد مشمول واریز کنند.
دادگر با اشاره به بازپرداخت ۲۷ ماهه این تسهیلات و تنفس سه ماه گفت: مشمولان این طرح نیازی به مراجعه به بانکها را نداشته و بانکها با اخذ تعهد الکترونیک میتوانند اقساط را از یارانه و کمک معیشتی افراد کسر کنند.
او ادامه داد: وجود چک برگشتی و اقساط معوق بانکی افراد مانع از دریافت این تسهیلات نمیشود.
انتهای پیام/ن