به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید که یک غذای ایرانی مقوی و خوشمزه به شمار میرود را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم :
چغندر قرمز (لبو) ۳ عدد
لوبیا سفید ۱ لیوان
سیب زمینی ۲ عدد
هویج ۲ عدد
سیر ۲ حبه
روغن زیتون یا مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
لوبیا سفید را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید؛ لوبیا سفید و چند لیوان آب را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد و نرم شود.
چغندر، سیب زمینی و هویج را بشویید و بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمهای جداگانه بریزید و بپزید؛ پس از اینکه تمام مواد (لوبیا، سیب زمینی، هویج، لبو) پختند داخل میکسر بریزید. ۱ لیوان آب اضافه کنید و بزنید تا مواد یکدست شوند.
داخل قابلمه مقداری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و پس از اینکه داغ شد سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس تمام موادی که میکس کرده اید را داخل قابلمه بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و هم بزنید تا پتاژ غلیظ شود سپس داخل ظرف بریزید و سرو کنید.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/