به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هر سال با شروع ماه رمضان، زولبیا و بامیه که یکی از قسمتهای اصلی سفره افطار ما ایرانی هاست، رونق تازهای به خودش میگیره. این دو شیرینی خوشمزه مناسبتی که جز لاینفک سفرههای افطاری ماست، چطور درست میشه؟ در زیر روش تهیه زولبیای خانگی رو برای شما یازگو میکنیم. امیدوارم بتونین به راحتی در منزل خودتون زولبیا و بامیه خانگی درست کنین.
نشاسته ۲۰۰ گرم ماست ۲۰۰ گرم ارد ۵۰ گرم روغن جامد ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین نصف قاشق چای خوری گلاب ۱ قاشق غذا خوری
نشاسته و ماست رو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد ارد رو اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم تا صاف و یکدست بشه. روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن میزنیم. در اخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. شلی این مایه زولبیا باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود میتونید ارد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید. بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجهی خرسیه تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیک رو سوراخ کنید.
ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی میریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره، چون میتونید هر شکلی که دوست دارید در بییارید!
شکر ۳ پیمانه اب ۱ پیمانه گلاب ۱ پیمانه زعفران حل شده ۱ قاشق مربا خوری ابلیمو ۱ قاشق مربا خوری
تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و شربت ما غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه. اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور. اگر هم ابلیمو نریزید شربتتون شکرک میزنه.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/