در گزارش زیر طرز تهیه عرایس نان گوشتی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه با یکی از میان وعده‌های خوشمزه و متفاوت عربی آشنا خواهیم شد.

عرایس نان گوشتی، میان وعده‌ای متفاوت عربی +طرز تهیه

مواد لازم:

- گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

- پیاز رنده شده: نصف پیمانه

- ارده ۱ قاشق: غذاخوری

- نمک، فلفل و زردچوبه:۱ قاشق چایخوری

- جعفری خرد شده: نصف پیمانه

- گوجه‌فرنگی خرد شده: ۲ عدد

- روغن زیتون: یک سوم پیمانه (برای داخل مواد)

- سیر کوبیده: ۱ قاشق چایخوری

- نان تافتون: ۴ عدد (یا نان لبنانی برکات ۱ بسته)

روغن زیتون: برای نان به میزان لازم

عرایس نان گوشتی، میان وعده‌ای متفاوت عربی +طرز تهیه

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده، پیاز، ارده، نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری، گوجه فرنگی و یک سوم روغن زیتون و سیر را با هم مخلوط کنید و با دست کاملاً ورز دهید تا مایه گوشت نرم و یکدست شود. سپس آن را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. نان لبنانی را به چهار قسمت تقسیم کنید و یک لایه نازک از مواد گوشتی را روی یک طرف از یک چهارم از برش نان قرار دهید یا اینکه نان تافتون را به دو قسمت تقسیم کنید و مواد گوشتی را در یک طرف نان قرار دهید و لایه دیگر را روی آن بگذارید. روغن زیتون را روی نان‌ها بمالید.

در این مرحله می‌توان با ۳ روش این نان‌ها را پخت:

۱ ـ نان‌ها را در ساندویچ ساز قرار دهید و ۷ دقیقه با فشار دست در آن نگه دارید.

۲ ـ در توری‌های مخصوص بگذارید و ۱۰ دقیقه روی ذغال قرار دهید و پشت و رو کنید. (روش عربی)

۳ ـ نان‌ها را در فویل بپیچید و با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید.

نکته:

نان لبنانیِ «برکات» نوعی نان دو لایه است.

منبع: الکوثر

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.