به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر برفی یا رویای زمستان، یک دسر زمستونی و عالی است. رسپی این دسر خوشمزه متعلق به کشور ترکیه است. دسر برفی ترکیه در ظاهر شباهتهایی با باسلوق ایرانی دارد. زیرا دسر برفی با پودر نارگیل تهیه میشود. در فصل زمستان، تهیه دسر برفی با بافتی عالی و سبک، بسیار دلچسب میباشد. این دسر با ظاهری زیبا و به رنگ رویایی زمستان، طعم لذیذی هم دارد. تهیه دسر برفی خوشمزه بسیار آسان بوده و نیازی به پختن ندارد. مواد اولیه دسر برفی معمولا در دسترس عاشقان کیک و کیک پزی هست
مواد لازم برای دسر برفی
شیر ۱ لیتر
شیر اضافه (برای ترکیب با پودر کرم شانتی) ۱۲۵ میلی لیتر
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
پودر کرم شانتی ۱ بسته
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۲۵ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل به مقدار لازم
طرز تهیه دسر برفی
مرحله اول:
برای تهیه دسر برفی، ابتدا در تابهای آرد و نشاسته ذرت را همراه با کره روی حرارت قرار داده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
مرحله دوم:
پس از اینکه آرد و نشاسته ذرت کمی تفت داده شد، سپس ۱ لیتر شیر به همراه ۱ پیمانه شکر را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و مخلوط به غلظت مورد نظر برسد. (حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا مخلوط غلیظی داشته باشید) پس از گذشت این مدت، وقتی میخواهید تابه را از روی حرارت بردارید، وانیل را نیز به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم:
در این مرحله پودر کرم شانتی را در ۱۲۵ میلی لیتر شیر حل کرده و هم بزنید تا مخلوط آن ها، فرم خامهای بگیرد. (در دستور تهیه دسر برفی، به جای ترکیب پودر کرم شانتی و شیر، میتوانید از خامه فرم گرفته و یا پودر خامه نیز استفاده کنید)
طرز تهیه ترحلوا
مرحله چهارم:
در ظرفی که میخواهید دسر برفی را در آن سرو کنید، یک لایه ضخیم پودر نارگیل بریزید. سپس نصف مواد دسر را روی پودر نارگیل ریخته و روی آن را با مخلوط پودر کرم شانتی و شیر، کاملا بپوشانید. مجددا روی مواد را پودر نارگیل ریخته و سطح دسر را با پودر نارگیل پوشش دهید. ظرف حاوی دسر را برای مدت ۸ الی ۹ ساعت درون یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان، دسر برفی شما آماده سرو میباشد. میتوانید روی آن را به دلخواه تزئین کرده، برش بزنید و در ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی تهیه دسر برفی:
– کرم شانتی یک کرم ترکیهای مشابه خامه فرم گرفته میباشد. پودر کرم شانتی را از لوازم قنادیها تهیه کنید. این پودر را باید با شیر مخلوط کرده تا به فرم مورد نظر برسد. اما شما میتوانید به جای ترکیب پودر کرم شانتی و شیر، از خامه قنادی فرم گرفته هم استفاده کنید. مزیتی که پودر کرم شانتی نسبت به خامه قنادی دارد این است که، کرم شانتی چربی کمتری داشته و در نتیجه تا حدودی رژیمی میباشد.
– شما میتوانید دسر برفی قالبی تهیه کنید. به این صورت که فنجان یا قالب مورد نظر راتر کرده، از مواد دسر و کرم شانتی داخل آن بریزید و سپس درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از گذشت زمان لازم، دسر را از قالب یا فنجان جدا کرده و به طور کامل آغشته به پودر نارگیل کنید.
اگر دسر برفی ترکیهای را با این دستور تهیه کردید و از آن لذت بردید میتوانید عکس آن را با هشتگ آشپزی_ایران_کوک در شبکههای اجتماعی قرار دهید و هنر زیبای خود را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/