ترامپ به هر قیمتی به دنبال ازسرگیری فعالیت اقتصادی آمریکاست

برغم هشدار متخصصان بخش سلامت، رئیس‌جمهور آمریکا با لزوم گسترش سطح آزمایش‌های تشخیص کرونا تا پیش از آغاز فعالیت اقتصادی این کشور موافق نیست.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری هیل، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا لزوم گسترش قابلیت انجام آزمایش ابتلا به کرونا در سطح این کشور به منظور بازگشایی کسب و کار‌های تجاری را کم اهمیت دانست.

رئیس جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران حاضر در کاخ سفید با تاکید بر اینکه برخی بخش‌های اقتصادی کشور می‌توانند از اوایل ماه می‌ برخی محدودیت‌های اجتماعی را کاهش دهند گفت افزایش آزمایش تشخیص ابتلا به کرونا به سطح پیشنهادی از سوی متخصصان برای شناسایی بعدهای جدید یک هدف است، اما یک اقدام ضروری برای بازگشت افراد به محل کارشان نیست.

ترامپ افزود: ما درباره ۳۲۵ میلیون نفر صحبت می‌کنیم. این اتفاق نخواهد افتد. همانطور که می‌توانید تصور کنید این اتفاق هیچگاه نمی‌افتد.

این در حالی است که متخصصان بخش سلامت بر افزایش سطح آزمایش‌های تشخیصی بیماری کرونا پیش از بازگشایی اقتصاد در آمریکا به عنوان یک گام ضروری تاکید دارند. کارشناسان می‌گویند آمریکا از سطح لازم برای انجام آزمایش‌های تشخیصی ابتلا به کرونا همچنان فاصله دارد.

با این حال روز پنج شنبه استیون منوچین، وزیر خزانه داری آمریکا از برنامه دولت برای بازگشایی اقتصاد در ماه می‌ خبر داد.

رئیس جمهور آمریکا همچنین در نشستی خبری اعلام کرد شبکه آزمایش‌های پزشکی در آمریکا بهترین شبکه در جهان است. این در حالی است که وقتی آمریکایی‌ها پی بردند تست کرونا برای بسیاری از افراد انجام‌پذیر نیست، به شدت حس وحشتناکی پیدا کردند.

بنا به گزارش شبکه سی ان ان، وقتی ویروس کرونا در اواخر ژانویه و اوایل فوریه در کشور‌های مختلف جهان در حال شیوع گرفتن بود، دولت فدرال آمریکا نه تنها از توانمندی صد‌ها آزمایشگاه خصوصی در کشور برای گرفتن تست‌های کرونا استفاده نکرد بلکه موانعی ایجاد کرد که بر اساس آن مانع کمک ازمایشگاه‌های غیردولتی به این امر شد.

اسنادی که سی ان ان به دست آورده و مصاحبه‌هایی که با ده‌ها پزشک و دانشمند درگیر تست‌های کرونا انجام داده، موید این مسئله است.

مسئولان چندین آزمایشگاه دانشگاهی و بیمارستانی به سی ان ان گفته اند که آن‌ها با آزمایش‌های خود در اوایل ماه ژانویه برای محافظت در مقابل ویروس کرونا، شاهد نزدیک شدن این بیماری همه گیر بودند، اما ممنوعیت‌های فرایند‌های نظارتی و تنظیمی دولت فدرال مانع از آن می‌شد که آن‌ها بتوانند پیش بروند. معنای این سخن آن است که آزمایشگاه‌های مذکور بیکار و بی مصرف ماندند.

آمریکا با ۱۶ هزار و ۶۹۷ مورد فوتی و بیش از ۴۶۸ هزار مبتلا در صدر کشور‌ها به لحاظ تعداد موارد ابتلا به کرونا قرار دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار