محققان دریافتند مصرف بیشتر میوه و سبزیجات و مصرف لبنیات کمتر می‌تواند به پیشگیری از بیماری آسم کمک کرده و شدت علائم آن را کاهش دهد.

رژیم غذایی گیاهی از بیماری آسم پیشگیری می‌کندبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیماری آسم یک عارضه التهابی مزمن است که بر مجاری هوا تأثیر گذاشته و موجب خس خس سینه و نفس کشیدن سخت می‌شود.

از مهم‌ترین محرک‌های علائم آسم، قرارگیری در معرض مواد آلرژی زا یا تحریک کننده نظیر گرده‌ها یا دود سیگار، ورزش شدید و استرس هیجانی است. چاقی هم فاکتور پرخطر این بیماری محسوب می‌شود.

محققان در مطالعه جدید خود دریافتند رژیم غذایی گیاهی می‌تواند ریسک ابتلاء به این بیماری را کاهش دهد و علائم آن را بهبود بخشد، درحالیکه محصولات لبنی موجب افزایش ریسک این بیماری و تشدید علائم آن می‌شود.

محققان این مطالعه، طیف وسیعی از مطالعات را که مربوط به بررسی رابطه بین بیماری آسم و مصرف میوه و سبزیجات، محصولات لبنی، تخم مرغ و چربی‌های اشباع شده بود، بررسی کردند.

دکتر «هانا کالووآ»، عضو تیم تحقیق از کمیته پزشکان مسئول پزشکی آمریکا، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم مصرف مؤلفه‌های رژیم غذایی نظیر آنتی اکسیدان‌ها، فیبر، اسید‌های چرب پلی اشباع نشده، چربی‌های اشباع شده و ویتامین D احتمالاً بر مسیر‌های ایمنی دخیل در پاتوفیزیولوژی بیماری آسم تأثیر می‌گذارند.»

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.