به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، فرزاد زارعی معاون شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان به پذیرش و ترخیص چهار هزار نفر در مراکز ترک اعتیاد استان در سال ۹۸ اشاره کرد و اظهار داشت: متادون درمانی راهی برای ترک اعتیاد نیست بلکه آسیب ناشی از مصرف مواد مخدر را کاهش میدهد، اما استقبال از آن در میان افراد معتاد زیاد است.
او با بیان اینکه ممکن است افراد معتاد به متادون نیز اعتیاد پیدا کنند، افزود: تنها راه حل کمک به درمان اعتیاد مراجعه به کمپهاست چرا که در مراکز متادون درمانی سمزدایی بدن انجام نمیشود.
معاون شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان با اشاره به اینکه ۹۰ درصد درمان اعتیاد روحی، روانی است، یادآور شد: در مراکز متادون درمانی باید خدمات مددکاری اجتماعی و روان درمانی به معتادان ارائه شود که این خدمات در کشور و این استان ضعیف است.
زارعی اضافه کرد: امروز در جهان ثابت شده فقط ۱۰ درصد افراد معتاد میتوانند بعد از خروج از کمپ و سم زدایی درمان شوند چرا که اغلب به دلیل عدم حمایت و نبود اشتغال به چرخه اعتیاد باز میگردند.
او آمار معتادان متجاهر جمعآوری شده استان در سال گذشته را حدود ۵۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: بیشتر این افراد برای چند مرحله و به صورت تکراری دستگیر و به مراکز ترک اعتیاد انتقال داده شدند.
معاون شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان با اشاره به اینکه مصرف شیشه و هروئین در استان بیشتر از دیگر مواد مخدر صنعتی است، افزود: در مجموع حدود ۲۵۰ معتاد متجاهر در استان وجود دارند که ۲۰ نفر آنان زن هستند.
زارعی تاکید کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا از اسفند سال گذشته، پذیرش معتادان متجاهر در کمپها صورت نمیگیرد و این افراد بعد از جمعآوری و رعایت موارد بهداشتی در گرمخانه شهرداریها نگهداری میشوند.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/ع