به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید براتون سوال شده باشه که chicken kiev یا کیوسکی مرغ چیست یا اصلا کیوسکی چه غذایی است؟ الان خدمتتون عرض میکنم. کیفسکی یا کیوسکی یا کیویسکی گوشت یه غذای کلاسیکه که از اروپای شرقی اومده. یه روش فوق العاده برای سوخاری کردن و طعم دهی به مرغ که باعث میشه گوشت طعم منحصر به فردی پیدا کنه.
البته روشهای تهیه مختلفی برای این غذای لذیذ هست. ولی ما در مورد طرز تهیه کیفسکی خوش طعم، اما ساده صحبت میکنیم که تهیه کردنش برای همه، در تمام سطوح مهارت در آشپزی، امکان پذیر باشه. در طرز تهیههای دیگهای که وجود داره، گوشت رول میشه. چون این روش یکم دردسر داره ما از تکنیک برش لایهای گوشت استفاده میکنیم.
در مورد طعم و عطر خوش این غذا هم که هر چی بگم کم گفتم. اگه شما هم مثل من عاشق غذاهایی مثل کراکت مرغ، مرغ سوخاری و یا شنیسل مرغ باشین، بدون شک عاشق کیویسکی هم میشین. چون به نظرم این روش، یکی از بهترین روشهای تهیه مرغ سوخاریه. خب دیگه فکر میکنم نکتهای نمونده. آماده هستین با هم یه کیوسکی خوشمزه تهیه کنیم؟
مواد لازم
سینه مرغ بزرگ ۳ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱/۲ پیمانه
پودر سوخاری یا خرده نان ۲ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون یا کانولا برای سرخ کردن
برای طعم دهی به مرغ:
کره ۶ قاشق غذاخوری
سیر بزرگ رنده شده ۱ حبه
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرحله اول: آماده سازی مواد میانی
در یک کاسه به اندازه متوسط کره، سیر رنده شده، آب لیمو، جعفری خرد شده تازه، نمک و فلفل سیاه بریزید. به کمک یک چنگال تمام مواد را با هم مخلوط کنید. ممکن است ذوب شدن کره و مخلوط شدن آن با آب لیمو چند دقیقه وقت بگیرد.
مرحله دوم: برش دادن مرغ
در این مرحله از رسپی کیوسکی باید یک چاقوی نازک و تیز بردارید. سینهی مرغ را از وسط و در راستای طول برش بزنید. ترجیحا دو نیمهی سینه مرغ را یک اندازه و با ضخامتی یکسان ببرید. حالا با احتیاط یک برش مانند یک جیب داخل فیله مرغ ایجاد کنید. عمق این برش باید به اندازهای باشد که با چاقو میتوانید جلو بروید، بدون این که انتهای جیب باز شود. دقت داشته باشید که باید انتهای این برش بهم متصل باشد تا مواد اولیه از آن بیرون نریزد. اندازه این برش جیب مانند، باید حدودا ۵ در ۷ سانتی متر باشد.
حالا یک قاشق غذاخوری از موادی که آماده کرده اید داخل فیله مرغ قرار دهید. آن را فشار دهید و محل برش را با کمک دست روی هم قرار دهید. یک طرف فیلههای مرغ کیویسکی را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس با احتیاط آنها را بچرخانید و طرف دیگرشان را هم نمک و فلفل بزنید.
مرحله سوم: آماده سازی تکههای کیوسکی مرغ
سه کاسه بردارید. در هر یک از آن ها، آرد، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بریزید. ابتدا تکههای مرغ را در آرد بزنید. سپس گوشت مرغ را کمی تکان دهید تا آرد اضافی آن بریزد. حالا تکههای گوشت را در تخم مرغ غوطه ور کنید و چند ثانیه در ظرف آن قرار دهید تا تمام سطح گوشتها با مایه تخم مرغی پوشیده شود. در آخر تکههای کیویسکی مرغ را در ظرف پودر سوخاری بزنید. سپس تا مدتی که این کار را برای تکههای دیگر مرغ تکرار میکنید، قبلیها را در یک دیس بزرگ بگذارید.
مرحله چهارم: سرخ کردن کیوسکی مرغ
یک تابه با عمق زیاد را روی حرارت متوسط بگذارید. حدود یک سانتی متر از عمق تابه را با روغن پر کنید. یک تکه کوچک پودر سوخاری در روغن بیندازید تا وقتی روغن داغ شد، متوجه شوید. حالا دو یا سه تکه مرغ را در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود. حدودا ۴ دقیقه طول میکشد تا یک سمت مرغ طلایی مایل به قهوهای رنگ شود. حالا مرغها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم خوب سرخ شود. این کار را برای همه تکهها تکرار کنید.
مرحله پنجم: سرو غذا
تکههای آماده شده کیفسکی مرغ (chicken kiev) را در ظرف سرو بکشید. روی آنها کمی نمک و مقداری جعفری تازه به همراه آب لیموی تازه بپاشید. نوش جان.
نکات کلیدی تهیه کیوسکی
– هنگام آماده سازی برشهای مرغ، اگر به طور اتفاقی انتهای جیب را برش دادید و حفره ایجاد کردید، در نزدیکی حفره ایجاد شده از بیرون جیب، در جهت مخالف، یک برش نازک بزنید و آن قسمت گوشت را با دست روی حفره برگردانید تا آن را پوشش دهد.
– زمان سرو، هنگام برش مرغ، مراقب پاشیده شدن کره داغ از میان آن باشید.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/