در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه کوکوی ماکارونی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه کوکوی ماکارونیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکوی ماکارونی ترکیب خیلی جذابی از ماکارونی و کوکو هست. یه انتخاب عالی برای اون دسته از آدمایی که هم طرفدار کوکو هستن و هم ماکارونی رو دوست دارن. این کوکو یه راهکار عالی برای وقت هاییه که مقداری زیادی از ماکارونی‌ای که قبلا درست کردین، باقی مونده. کوکو ماکارونی با پنیر پیتزا هم تهیه میشه، اما در این مطلب ما از پنیر پارمزان استفاده کردیم. شما می‌تونین از پنیر موزارلا هم استفاده کنین.

در این دستور کوکو ماکارونی در فر تهیه میشه. ولی طرز تهیه کوکو ماکارونی بدون فر مثل سرخ کردن انواع کوکو‌ها هست. برای راحتی کار پخت این غذا بهتره از تابه نچسب کمک بگیرین. اما اگه کوکو ماکارونی قالبی می‌خواین باید همین مواد و مراحل رو با قالب دلخواهتون انجام بدین.

درست شبیه به کیک ماکارونی و پنیر. برای تهیه کوکو ماکارونی رشته‌ای می‌تونین از روش تهیه اسپاگتی یا ماکارونی دمی استفاده کنین و برای کوکو ماکارونی شکلی کار پخت ماکارونی شما تقریبا به ماکارونی صدفی شباهت داره. خلاصه کاملا دستتون در انتخاب نوع ماکارونی و پاستا بازه. هم چنین می‌تونین هر ماده‌ای که دوست دارین مثل ذرت، کالباس و سوسیس و … به این غذا اضافه کنین.

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد
شیر کم چرب ۲/۳ پیمانه
خامه پر چرب ۱/۳ پیمانه
پنیر پارمزان ۱ و ۱/۴ پیمانه
ماکارونی پخته ۳ پیمانه
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
پیازچه خرد شده ۱/۴ پیمانه
بیکن پخته خرد شده ۴ تکه
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- فر را روشن کنید. آن را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا کم کم گرم شود.

۲- یک تابه نچسب با قطر ۲۰ سانتی متر را روی حرارت متوسط بگذارید. روغن زیتون را روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

۳- فلفل دلمه‌ای قرمز را خرد کنید. برش‌ها باید حدودا یک سانتی متری باشند. حالا فلفل دلمه‌ای را در تابه بریزید و تفت دهید. حدودا ۵ دقیقه برای تفت دادن کافی است تا حدی که فلفل دلمه ای‌ها نرم و لطیف شوند.

۴- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها را بشکنید. خامه پر چرب و شیر کم چرب را اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید.

۵- مواد را خوب مخلوط کنید تا مواد کوکو ماکارونی کاملا با هم ترکیب شوند.

۶- پیازچه را خرد و ریز کنید. به کاسه بزرگ محتوی مخلوط تخم مرغی، ماکارونی و فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه کنید. حالا پیازچه خرد شده، بیکن و پنیر پارمزان رنده شده را در کاسه بریزید.

۷- مواد کوکو ماکارونی را به طور کامل به هم بزنید.

۸- حالا مخلوط به دست آمده را به تابه منتقل کنید. تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و به مدت ۳ الی ۴ دقیقه آن را بپزید. وقتی زیر کوکو ماکارونی طلایی رنگ شد آن را از روی حرارت بردارید.

۹- حالا باید تابه را در فر بگذارید. کوکو باید به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بماند تا آماده شود.

۱۰- پس از گذشت این زمان، تابه را از فر خارج کنید و در کناری بگذارید. کوکو باید ۲ تا ۳ دقیقه در همین حالت بماند تا خنک شود.

۱۱- یک چاقو بردارید. لبه‌های کوکو ماکارونی را به کمک چاقو از تابه جدا کنید.

۱۲- یک بشقاب هم اندازه با تابه روی آن بگذارید. از دستکش استفاده کنید که دستتان نسوزد. حالا تابه را برگردانید تا کوکو روی بشقاب بیفتد.

۱۳- تابه را بردارید و کوکو را برش دهید. این غذا را می‌توانید با سس کچاپ و انواع نوشیدنی سرد نوش جان کنید.

نکات کلیدی تهیه کوکوی ماکارونی

– این کوکو را می‌توانید تا سه روز در یخچال نگه داری کنید.

– در این دستور به جای دو سوم پیمانه شیر کم چرب و یک سوم پیمانه خامه پر چرب می‌توانید از یک دوم پیمانه شیر کامل و یک دوم پیمانه خامه کم چرب استفاده کنید.

– کوکو ماکارونی با مرغ و قارچ هم تهیه می‌شود. اما اگر دوست داشته باشید کوکو ماکارونی بدون گوشت باشد می‌توانید کوکو ماکارونی با کالباس و یا با سوسیس تهیه کنید.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.