در این مطلب دستورالعمل تهیه کوکوی کاهو را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه کوکوی کاهوبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما برای شما هم پیش اومده که ندونید شام چی درست کنید. یا حتما شده که خیلی وقت‌ها به دنبال یه غذای آسون و سریع باشید تا کمی استراحت کنید و وقت زیادی برای غذا درست کردن صرف نکنید. علاوه بر این پیدا کردن غذایی که هم سالم باشه و هم همه پسند کار آسونی نیست.

معمولا وقتی اسم غذای ساده وسط میاد همه یاد سمبوسه میفتن. چون سمبوسه و پیراشکی رو همه مخصوصا بچه‌ها خیلی دوست دارن. انواع کوکو هم که دم دست هست و هر وقت اراده کنید می‌تونید حداقل کوکو سیب زمینی رو درست کنید. اما حتما شما هم از غذا‌های ساده و تکراری خسته شدین و به دنبال یه غذای جدید و خوشمزه هستید که ترجیحا توش از گوشت و مرغ استفاده نشده باشه. امروز به شما طرز تهیه یه غذای جدید رو یاد می‌دیم که هم سادس و هم جدیده.

اسم این غذا کوکو کاهو خوشمزه است که درست کردنش خیلی راحته. به علاوه این که خیلی پر خاصیته و برای سلامتی مفیده. از اون جا که کاهو یکی از پر مصرف‌ترین سبزیجات دنیاس خیلی راحت می‌تونید اون رو تهیه کنید و باهاش غذا درست کنید. کاهو سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامینه. مصرف کاهو می‌تونه فیبر مورد نیاز روزانه‌ی شما رو تامین کنه.

راستی اگر رژیم دارید این غذا نه گوشت و مرغ داره و نه کالری. پس کوکو کاهو رو حتما تو برنامه رژیم غذاییتون قرار بدید. تو روز‌های شلوغ که زمان کافی برای درست کردن غذا ندارید، بهتون پیشنهاد می‌کنیم این غذای خوشمزه و آسون رو امتحان کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. حالا بیاید با هم ببینیم طرز تهیه کوکو کاهو چجوریه:

مواد لازم

کاهو ۵ برگ بزرگ
سیر تازه ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه ۵۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

۱- مقداری برگ کاهوی سبز و سفت را خرد کنید. اندازه‌ی خرد کردن کاهو به سلیقه شما بستگی دارد. اما هرچه ریزتر باشد کوکو کاهوی شما یکدست‌تر خواهد بود. می‌توانید کاهو‌ها را در خردکن بریزید تا یکدست خرد شوند.

۲- سیر تازه را ریز خرد کنید و به همراه تخم مرغ‌ها داخل کاسه‌ای بریزید و با کاهو‌های خرد شده مخلوط کنید. جعفری خرد شده، آرد، نمک، فلفل و کمی زردچوبه را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.

۳- برای سرخ کردن مایه کوکو، داخل تابه‌ای نچسب روغن بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید روغن کاملا داغ شود. مایه کوکو را داخل روغن داغ بریزید و در تابه را بگذارید. زمانی که یک طرف کوکو کاهو سرخ و پخته شد، آن را مثل پیتزا به صورت مثلثی برش دهید، برش‌ها را برگردانید تا سمت دیگر کوکو نیز سرخ شود.

۴- کوکو کاهو شما آماده است. می‌توانید روی آن را با زرشک، گردو، گوجه و زیتون تزیین و سرو کنید.

نکات کلیدی طرز تهیه کوکو کاهو

– بهتر است از برگ‌های اطراف کاهو که سبزتر، کلفت‌تر و ضخیم‌تر هستند استفاده کنید. ما اغلب این قسمت‌های کاهو را دور می‌ریزیم! از آن‌ها برای کوکو کاهو استفاده کنید!

– برای بهتر شدن طعم کوکو کاهو می‌توانید کمی دارچین به دلخواه به مایه کوکو اضافه کنید.

– به جای سیر تازه می‌توانید از سیر حبه‌ای و یا پودر سیر نیز استفاده کنید.

– برای زیباتر شدن کوکو کاهو می‌توانید از قالب‌های کوکو در شکل‌های مختلف استفاده کنید. به این صورت که اجازه دهید روغن داخل تابه داغ داغ شود. سپس قالب‌های را داخل روغن داغ قرار دهید تا آن‌ها هم داغ شوند. سپس مایه کوکو کاهو را داخل هر قالب بریزید و بعد از آن که کوکو کمی خودش را گرفت قالب را خارج کنید.

– کوکو کاهو را می‌توانید به صورت مثلثی برش دهید و یا با قاشق به صورت گرد داخل روغن داغ شده بریزید.

– برای تهیه کوکو کاهو می‌توانید از کاهو پیچ هم استفاده کنید. از هر نوع کاهویی که استفاده می‌کنید، حتما آن را قبل از مصرف با نمک ضد عفونی کنید و خوب بشویید.

– به دلخواه می‌توانید کمی فلفل دلمه‌ای خرد شده و پیاز رنده شده نیز به مایه کوکو کاهو اضافه کنید. دقت کنید که در صورت استفاده از پیاز حتماً آب آن را بگیرید و بعد به مایه کوکو کاهو اضافه کنید.

– اگر به جعفری تازه دسترسی ندارید می‌توانید از جعفری خشک شده نیز استفاده کنید.

– اگر قصد دارید کوکو کاهو را برای مهمانی سرو کنید، می‌توانید کمی مغز گردوی خرد شده داخل مایه کوکو بریزید تا هم طعم بهتری داشته باشد و هم ظاهری مجلسی و شیک پیدا کند.

– این کوکو را میتوانید به عنوان یکی از لایه‌های کوکوی مجلسی هم استفاده کنید.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.