به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان درخصوص جزئیات ساعت و فعالیت ادارات و اصناف در هفته پایانی فروردین در نشست امروز یکشنبه با ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا گفت: در نشستی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، برای هفته پایانی فروردین از ۲۳ تا ۳۱ این ماه، در حوزههای مختلف تصمیماتی گرفته شد، از جمله اینکه مدارس و دانشگاهها تا پایان فروردین همچنان تعطیل است.
او اظهار کرد: آن دسته از اصنافی که طبق اعلام وزارت بهداشت کم خطرتر هستند از ۲۳ فروردین مجاز به فعالیت خواهند بود و اصناف سطح دوم در پایان فروردین در مورد آنها تصمیم گیری میشود.
شریعتی بیان داشت: در بخشهای تردد بین استانی تا پایان فروردین اجازه ورود به ماشینهای سواری و مسافری داده نخواهد شد و ورودیهای استان باید زیر مراقبت فرمانداران، بسیج، نیروی انتظامی و سایر دستگاههای مربوطه باشد.
رئیس ستاد استانی مدیریت کرونا در استان خوزستان تصریح کرد: در رابطه با رفت و آمد بین شهری هم در حد امکان سختگیری شود و سفرها محدود به موارد ضروری باشد.
استاندار خوزستان ادامه داد: بنا بر تاکید رئیس جمهوری، از مردم میخواهم که همچنان در خانه بمانند و روند فعلی که با همراهی خوب و صبر مردم عزیز بوده ادامه داشته باشد و جز در موارد ضروری از منزل خارج نشوند.
شریعتی در خصوص چگونگی فعالیت ادارات در هفته پایانی فروردین افزود: کارکنانی که وضعیت با ریسک بالا داشته از جمله افراد دارای بیماری زمینهای، قلبی، عروقی، دیابت، ریوی، فشار خون و همچنین زنان شیرده یا باردار در محل کار حاضر نشده و حداکثر دو سوم کارکنان در محل خدمت حضور داشته باشند. ساعت کار از تاریخ ۲۳ فروردین تا اطلاع ثانوی از ۷ صبح تا ۱۴ بعدازظهر خواهد بود.
او اذعان داشت: در حوزه تولید نیز بخش عملیات تولید همچنان ادامه داشته باشد و حمل کالا و ارزاق همچون گذشته مانعی ندارد، اما مواردی که امکان گسترش بیماری دارد همچون اماکن متبرکه، مساجد، نمازهای جمعه و جماعت تا پایان فروردین همچنان تعطیل خواهد بود. روند فاصلهگذاری اجتماعی همچنان با مراقبت ادامه خواهد داشت؛ همچنین اصنافی که نسبت به دستورالعملها تخلف داشته باشند برخورد قانونی صورت میگیرد.
به گفته غلامرضا شریعتی، بر اساس تصمیم اتخاذ شده حرکت قطارهای مسافری تا پایان فروردین انجام نخواهد شد.
او گفت: تصمیم ستاد ملی مدیریت مبارزه با کرونا بر این است که مراقبت کافی و سختگیرانه شود و در عین حال هم معیشت و اقتصاد دیده شود و شرایط لازم برای کسانی که از لحاظ معیشتی در تنگنا قرار گرفته اند به نحوی فراهم شود که این افراد بتوانند تا حد امکان از زیر بار سختیها خارج شوند.
انتهای پیام/گ