به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد کاپریس از معروفترین سالادهای ایتالیایی است. این سالاد ساده تهیه میشود و مواد اولیه آن نیز محدود هستند.
سالاد کاپریس با استفاده از برشهای گوجه فرنگی، پنیر موتزارلا، ریحان سبز تازه تهیه میشود و سس آن نیز ترتیب خاصی از روغن زیتون، نمک و سرکه بالزامیک است.
اما آنچه سالاد کاپریس را متفاوت و خاص کرده است ترکیب طعم خاص همین مواد ساده و نحوه متنوع سرو آن است. سالاد کاپریس امروزه فقط یک سالاد ایتالیایی نیست بلکه سالاد بین المللی است و در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار میگیرد و در منو بیشتر رستورانها دیده میشود.
اگر مایل هستید نسخه صحیح و اورجینال سالاد کاپریس را آموزش ببینید به ادامه مطلب با دقت توجه نمایید.
مواد لازم:
پنیر موزارلا
گوجه فرنگی
سس سویا
ریحان
روغن زیتون
سرکه سیب
نمک
فلفل سیاه
طرز تهیه:
گوجه فرنگی و پنیر را ورقه ورقه ببرید و درون ظرف یکی در میان بچینید سس سویا، ریحان، روغن زیتون، سرکه سیب (میتوان از سرکه دیگری هم استفاده کرد) و نمک را با هم مخلوط کنید و روی پنیرها یریزید.
فلفل و ریحان را روی مواد بپاشید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/