عضو هیئت مدیره انجمن صنفی CNG کشور گفت: جایگاه‌های سوخت هم اکنون با کاهش فروش ۷۰ درصدی مواجه هستند.

کاهش فروش ۷۰ درصدی جایگاه های CNG در سراسر کشورنادر آخوندی عضو هیئت مدیره انجمن صنفی CNG کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: همانطور که کشورمان از اواخر بهمن ۹۸ درگیر ویروس منحوس کروناست و روز به روز این ویروس منحوس در کشورمان گسترده تر شد، لذا به همین علت به دستور ستاد ملی کرونا اکثر مشاغل تعطیل شدند.

او ادامه داد: اما طبق دستور کتبی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، جایگاه‌های سوخت باید به صورت شبانه روزی جهت تامین سوخت ناوگان در خدمت مردم باشند و همچنین لوازم بهداشتی از قبیل الکل، ماسک و دستکش را خودشان تامین کنند.

عضو هیئت مدیره انجمن صنفی CNG کشور تشریح کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران نامه زده است که باید جایگاه دار به صورت منظم کلیه تجهیزات جایگاه را ضدعفونی کند، ولی این لوازم توسط چه ارگانی و چه مسئولی تهیه شود معلوم نیست!

آخوندی افزود: حتی انجمن صنفی CNG کشور در این زمینه چندین مرتبه به وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا نامه ای جهت تامین لوازم ضد عفونی بصورت کتبی زد که تا این لحظه هیچگونه جوابی به این انجمن ارسال نشده است، در صورتیکه باید ارسال لوازم ضد عفونی به جایگاهای سوخت در الویت باشد.


بیشتر بخوانید: جزئیات تعطیلی 130 جایگاه سوخت C.N.G/نسبت غیر منطقی قیمت بنزین و سی ان جی در کشور


او گفت: یک خودرو تاکسی با سوخت CNG روزانه حداقل سه مرتبه به جایگاه مراجعه می‌کند و روزانه با چند صد مسافر روبرو می شود و طبق دستورات ستاد ملی کرونا باید فاصله حداقل ۲ متری رعایت شود، در صورتیکه فاصله بین راننده و مسافر کمتر از پنجاه سانتیمتر است.

عضو هیئت مدیره انجمن صنفی CNG کشور افزود: توجه داشته باشید اگر یک مسافر یا راننده‌ای به این ویروس مبتلا باشد، می تواند چندین نفر را از طریق جایگاه‌های سوخت مبتلا کند اما همکارانمان و مالکان خصوصی جایگاه‌های CNG با تامین لوازم ضد عفونی با قیمت‌های غیر واقعی با هزینه‌های خودشان تهیه کردند.

آخوندی تشریح کرد: از ۲۵۰۰ جایگاه CNG در سراسر کشور که ۷۵ درصد این جایگاه‌ها تحت مالکیت شهرداری‌های سراسر کشور است تاکنون شهرداری ها هیچگونه همکاری با بهره برداران نداشته اند. از آنجائیکه جایگاه‌ها با کاهش فروش ۷۰ درصدی مواجه هستند و بهره برداران برای تامین حقوق کارکنان خود با مشکل مواجه شده اند، متاسفانه شهرداری‌ها و سازمان‌های زیربط با تهدید ضبط ضمانت نامه درخواست اجاره‌های خودشان را دارند.

او ادامه داد: حتی بعضی از شهرداری‌ها تقاضای جریمه دیرکرد نیز دارند. گلایه‌ای که از مسئولین داریم حتی این صنف را جز بنگاه‌های زیان ده قرار نداده اند، در صورت عدم حمایت دولت از این صنف زحمتکش ۲۰۰ شرکت بهره بردار به صورت کامل ورشکسته خواهند شد.

عضو هیئت مدیره انجمن صنفی CNG کشور ادامه داد: البته هنوز متوجه نشده ایم که شهرداری‌ها یک ارگان خصوصی یا دولتی هستند، چراکه از نامه‌های هیچ ارگانی تبعیت نمی کنند. در یکسال گذشته با پیگیری‌های مکرر انجمن صنفی CNG کشور جهت رفع مشکلات همکاران با شهرداری‌ها سازمان شهرداری‌ها از طریق استانداری‌ها چندین نامه به شهرداری‌ها ابلاغ کرد اما حتی یک شهرداری از دستورات سازمان تبعیت نکرد که همچنان فعالان این صنف مشکلات عدیده‌ای با شهرداری‌ها دارند.

آخوندی گفت: وظیفه ما خدمت به هموطنان است و در هر شرایطی از وظایفی که برعهده داریم کوتاهی نخواهیم کرد. خدمت به هموطنانمان را برای خودمان افتخار می دانیم و از وزرای محترم نفت و نیرو تقاضا داریم دستور فرمایند تا رفع مشکلات از قطع گاز و برق جایگاه‌های CNG خودداری کنند.

او گفت: در پایان از ریاست قوه قضائیه تقاضا کرد جهت رفع مشکلات این صنف با شهرداری‌های سراسر کشور دستور رسیدگی صادر کنند. چندین مرتبه در این خصوص از قوه قضائیه تقاضا کردیم اما همچنان منتظر دستورات قوه قضائیه هستیم، امیدواریم در این شرایط حساس که همکارانمان با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند با دستورات لازمه مشکلات حل شود تا بتوانیم حقوق کارکنان زحمتکش خودمان را پرداخت کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار