به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اغلب کدبانوهای ایرانی به پخت شیرینی و کیک در منزل علاقهمند هستند کیکها را میتوانید با انواع طعمها و روشهای مختلف در منزل بپزید که کیک لبو یکی از متفاوتترین کیکها است. در دستوز آشپزی کیک لبو از مواد سادهای نظیر تخم مرغ و شکر و روغن و وانیل و بیکینگ پودر و لبوی پخته و آب لبو استفاده میشود.
مواد لازم برای کیک لبو:
لبو ۳۰۰ گرم
پودر هل دو قاشق چایخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
کره ۲۰۰ گرم
شکر ۲۷۵ گرم
آرد ۳۵۰ گرم
تخم مرغ چهار عدد
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
روش تهیه کیک لبو:
ابتدا در ظرفی گود، کره و شکر را با همزن برقی خوب هم میزنیم تا حجم آنها افزایش پیدا کرده و رنگ شان نیز روشن شود، در این مرحله تخم مرغها را یکی یکی به مواد کره اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام حدود ۳۰ ثانیه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. هل، لبوی رنده شده و وانیل را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
بکینگ پودر را داخل آرد ریخته، به مایه کیک اضافه میکنیم و با همزن برقی تمامی مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
این مواد را داخل قالبی گرد به قطر ۲۸ تا ۳۰ سانتیمتر یا قالب مورد نظر ریخته و یک ساعت روی پنجره وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد میپزد.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/