در گزارش زیر طرز تهیه سالاد کاپریس با گوشت را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه سالاد کاپریس با گوشت را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

اسفناج
۱.۵ فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) نازک ورقه شده
۴۵۰ گرم
گوجه فرنگی (کوچک - ورقه شده)
۳ عدد
گوشت قرمز (فیله نازک ورقه شده - پخته و خرد شده)
۸ تکه
ریحان
۱/۲ فنجان
پیازچه (خرد شده)
۲ عدد
سرکه بالزامیک
۱/۴ فنجان
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه
به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. اسفناج‌ها را داخل یک دیس یا بشقاب‌های مخصوص سرو بچینید تا کف بشقاب‌ها یا دیس بدینوسیله پوشیده شود، سپس پنیر و گوجه فرنگی را روی اسفناج بچینید.

۲. گوشت، ریحان و پیاز را روی سالاد پراکنده و پخش کنید.

۳.قبل از سرو سالاد، روی آن سرکه بالزامیک بپاشید و نمک و فلفل را روی سالاد پراکنده کنید.

 

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.