به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه گفت : رسیدن به تولید یکی از آرزوهای دیرینه ایران است از این رو تعیین شعار جهش تولید برای امسال میتواند بسیار امیدوار کننده باشد.
او با تاکید بر اینکه تولید باید منجر به سودآوری برای سرمایه گذار شود، گفت : در صورت نبود بازار مناسب برای تولیدات، با دست خود سرمایه گذار و تولید کننده را نابود میکنیم.
معاون استاندار کرمانشاه با بیان اینکه پروژههایی که برای رسیدن به جهش تولید معرفی شده اند، جامع نیستند، افزود: ما در استان مشکل گفتگو داریم و در این راستا نتوانستیم پروژههای مناسب برای جهش تولید را معرفی کنیم؛ تعریف پروژهها برای جهش تولید باید بسیار کارشناسی شده و براساس برنامه باشد.
حاتمی گفت: نباید پروژههایی را تعریف کنیم که بازار مناسب در کشور و دید صادراتی نداشته باشند، زیرا در غیر این صورت راهی بی فایده خواهد بود.
او با تاکید بر اینکه نظام برنامهای استان از بین رفته است، گفت: سازمان مدیریت و برنامه باید نظام برنامهای استان را با دقت و کیفیت احیا کند.
معاون استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه در حوزه تقویت زیرساختها باید تقویت شهرکها و ناحیههای صنعتی استان را در دستور کار قرار دهیم، گفت: ۱۸ تفاهم نامه به منظور ایجاد شهرک کشاورزی استان در دستور کار است که باید امسال به صورت ویژه دنبال شوند.
حاتمی به موضوع رونق صادرات نیز پرداخت و گفت: پایانههای مرزی پرویزخان، سومار، تیله کوه و شوشمی را باید با کمک اعتبارات دولتی و بخش خصوصی تقویت کنیم.
او افزود: نمایشگاه بین المللی کرمانشاه میتواند برای ایجاد بازار و رونق تولید بسیار مفید باشد از این رو باید توسعه آن نیز در دستور کار قرار گیرد.
معاون استاندار کرمانشاه از ساماندهی مشاغل آلاینده به عنوان یکی از کارهای عقب افتاده یاد کرد و گفت: ساماندهی اصناف آلاینده علاوه بر زیباسازی فضای شهری میتواند منجر به اشتغالزایی و رونق اقتصادی در کرمانشاه شود.
حاتمی افزود: کرمانشاه در بحث گاز رسانی به واحدهای تولیدی از متوسط کشور عقبتر است از این رو برای رونق تولید باید توجه به این بخش را در دستور کار قرار دهیم.
او گفت: کل واحدهای تملیک شده استان را شناسایی کرده ایم تا امسال با کمک بخش خصوصی به چرخه تولید بازگردانده شوند.
معاون استاندار کرمانشاه افزود: تمام پروژههای بزرگ اقتصادی استان کرمانشاه که پیشرفت بالای ۵۰ درصد دارند را باید شناسایی کنیم که تا پایان سال به نتیجه برسند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه گفت: خوشبختانه با برنامهریزیها و اسنادی که در طول سالهای گذشته تهیه شده است توانستیم در طول ۲ سال ۵.۶ درصد از نرخ بیکاری کرمانشاه را کاهش دهیم.
حبیب الله وفایی افزود: تاکنون حداقل چهار سند آمایش سرزمینی که در طول سالهای قبل بلاتکلیف مانده بودند را در استان کرمانشاه ساماندهی کردیم تا بتوانیم با استفاده از آنها به رونق تولید و توسعه اقتصادی برسیم.
او گفت: به دنبال آن هستیم که با پیگیری اسنادی همچون اقتصاد مقاومتی رونق تولید و اشتغال زایی جهش تولید را در استان کرمانشاه به خوبی ایجاد کنیم.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: ما چند سند اقتصادی و اشتغالزایی را در کرمانشاه از سالهای قبل طراحی کرده ایم که پیش سازهای جهش تولید هستند.
حسن عزیزی گفت: در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ اگر بتوانیم هر سال ۲ و نیم درصد از امار بیکاری کرمانشاه را کم کنیم بدون شک نشان از رونق و جهش تولید دارد.
او افزود: تعریف پروژهها و طرح اسناد جدید به نوعی طی کردن راههای تکراری و بی نتیجه ماندن شعار جهش تولید است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه گفت: در صورتی که برنامهها و اسناد سالهای گذشته خود را با قدرت دنبال کنیم علاوه بر حل معضل بیکاری و ایجاد رونق اقتصادی به طور قطع جهش تولید نیز محقق میشود.
عزیزی با تاکید بر اینکه توجه ویژه به اقتصاد مقاومتی زمینه ساز رونق تولید میشود، گفت: باید حمایت ویژه از تولیدکنندگان و سرمایه گذاران را در سال ۹۹ در دستور کار قرار دهیم .
انتهای پیام/د