معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین پیش بینی کرد: امسال ۹۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان تولید شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، علی شاپورزاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: امسال پیش بینی می‌شود ۹۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان تولید شود که از این میزان گوشت تولیدی ۶۰ تا ۶۵ هزار تن به گوشت سفید یامرغ و مابقی به گوشت قرمز اختصاص دارد.

شاپورزاده افزود: واحد‌های تولیدکننده محصولات دامی از جمله گوشت در استان قزوین آمادگی لازم را دارند تا در صورت افزایش میزان تقاضا در بازار، ظرفیت تولید خود را افزایش دهند.

او اضافه کرد: سالانه ۴۰۰ هزار تن انواع محصولات دامی در استان قزوین تولید می‌شود.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار