به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مصطفی آیت اللهی موسوی معاون عمرانی استاندار کرمان گفت: بروز سیل سبب بسته شدن راه ارتباطی ۲۱۰ روستا در منطقه سیل زده جنوب استان کرمان شد که همکاران ما در مجموعه راهداری در همان ساعات اولیه وارد عمل شدند و مسیرها را باز کردند و امکان دسترسی و امدادرسانی به مناطق ایجاد شد.
او با بیان اینکه همچنین برق ۲۱۰ روستا و آب ۱۶۸ روستا نیز دچار مشکل شده بود، افزود: در مدت دو روز مسئله آب و برق این مناطق حل شد و نگرانیهایی که به دلیل فاضلاب شهری وجود داشت را پیگیری کردیم و اقداماتی را در این خصوص انجام دادیم و امروز شاهد فعالیت و آغاز به کار ماشین لجن کش در این منطقه هستیم.
موسوی گفت: پس از بازگشایی راهها نیروهای امدادی کار امداد رسانی و کمک به مردم منطقه سیل زده را آغاز کردند و سپاه و نیروهای جهادی نیز با توان خوب به میدان آمدند و علاوه بر امدادرسانی کار ترمیم سیل بندها را در منطقه انجام دادند.
او بیان داشت: پس از پایان یافتن بارشهای اولیه بلافاصله تعمیر راههایی که تخریب شده بودند و پلهایی که شکسته بودند را آغاز کردیم و پس از انجام اقدامات اولیه، لولهگذاری و ترمیم پلها در دستور کار قرار گرفت و در دراز مدت هیچگونه مسیر مسدودی نداشتیم.
معاون عمرانی استاندار با بیان اینکه یکی از مشکلات ما منازل مردم این منطقه بود که بعضی به تعمیر و بعضی به بازسازی نیاز داشتند، گفت: بلافاصله پس از پایان بارشها همکاران ما در بنیاد مسکن وارد عمل شدند و عملیات شناسایی و ارزیابی آغاز شد و ۳۰۰ واحد برای تعمیر و ۲۰۰ واحد برای نوسازی در دستور کار قرار گرفت که تامین اعتبار شدند.
او افزود: بخشی از این اعتبار به صورت معیشتی، بخشی به صورت بلاعوض و بخشی به صورت تسهیلات در نظر گرفته شده است.
موسوی با اشاره به اینکه امروز ساخت اولین واحد مسکونی در منطقه زهکلوت کلنگ زنی شد، گفت: علاوه بر آنکه بخشی از هزینه معیشتی به حساب سرپرست خانوار واریز شده عملیات اجرایی واحدهای تعمیری نیز آغاز شده است.
او از شهرداران خواست برای بالادست شهرهای زهکلوت، رودبار و شهرهای اطراف که ممکن است بارندگی سبب ورود آب به شهر شود مشکلات و موانعی همچون تصرف شدن پلها و زمینهای خروجی پلها که مورد کشاورزی قرار گرفته را شناسایی و در صورت نیاز از طریق مراجع قانونی پیگیری و رفع شود.
موسوی بیان داشت: ساخت ۳ سیل بند در بالای منطقه زهکلوت که توسط منابع طبیعی آغاز شده است باید هرچه سریعتر به اتمام برسد که تاکنون یک سیل بند تمام شده و یکی هم در دست اجراست.
او افزود: ۳۰ دستگاه ماشین آلات سنگین از طریق شهرداریهای استان به منطقه اعزام شد علاوه بر آن بیش از ۲۰ ماشین آلات سنگین از استان هرمزگان، ۱۹ ماشین آلات سنگین از سپاهها و در ۶۸ خودرو از راهداری و راه و شهرسازی استان یزد به این منطقه فرستاده شد.
معاون عمرانی استاندار گفت: در سیل جنوب استان همهی دستگاههای اجرایی استان و شهرستان حضور داشتند و همدل کار امدادرسانی را انجام دادند و هیچ کدام از دستگاههای اجرایی تا پایان رفع نگرانی ومشکلات مردم این منطقه را تخلیه نمیکند.
انتهای پیام/ی