به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اینچیلادا نان ذرت مکزیکی است که اطراف آن با سس فلفل قزمز پر شده است.
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه مرغ آنچیلادا برای ۸ نفر:
سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان ۴ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
خامه ترش ۱/۲ پیمانه
پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
سبزی معطر ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه و فلفل سفید ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
آب ۱/۲ پیمانه
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق غذا خوری
فلفل سبز خرد شده ۱/۳ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک حبه
نان تورتیلا مکزیکى آماده یا نان ذرت ۸ عدد
سس تاکو ۱ عدد
طرز تهیه:
۱- فر را از قبل روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید
۲- مرغها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید، سپس چربیهای اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید. سپس پیاز، خامه ترش، پنیر چدار، جعفری، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید. نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.
۳- مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آنها را با سس تاکو و ۴/۳ فنجان پنیر چدار پوشش بدید. بعد از این کار اونها رو در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید. قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا ۱۰ دقیقه خنک شود.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/