به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همبرگر نوعی غذا با گوشت چرخ کرده است که در همهی کشورها طرفدار دارد. در تهیه همبرگر مرغ از گوشت مرغ چرخ کرده استفاده میشود و، چون کلمهی ham به معنی ژامبون و گوشت گاو است، برخی معتقدند همبرگر مرغ عبارت اشتباهی است و باید به جای آن از برگر مرغ استفاده شود. اما عبارت همبرگر مرغ ظاهرا بین ایرانیها تا حدودی جا افتاده است، پس ما هم ترجیح میدهیم از عبارت همبرگر مرغ استفاده کنیم، هرچند که استفاده از عبارت برگر مرغ صحیحتر است.
مدت زمان آماده سازی: ۹۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه
کل زمان پخت: ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای همبرگر مرغ:
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۵ حبه
فلفل سبز تند ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و جوز هندی و زنجبیل مقداری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه همبرگر مرغ:
همه مواد را داخل غذاساز ریخته تا خوب مخلوط شده و ورز بخورند. خمیر آماده شده را به توپکهایی به اندازه پرتقال در میآوریم و هر توپک جداگانه داخل نایلون فریزر پهن میکنیم.
سپس خمیرهای پهن شده را به مدت یک ساعت داخل فریزر میگذاریم و بعد داخل روغن سرخ میکنیم.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/