رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای گفت: با توجه به ارزیابی‌های انجام شده حدود ۲۸ درصد بیماران بستری در بیمارستان از سوتغذیه رنج می‌برند.

جلال الدین میرزای رزاز  رئیس انستیتو  تحقیقاتی و صنایع غذایی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تاثیر تغذیه بر بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اظهار کرد: در  شرایط عادی درصدی از بیماران بستری در بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور دچار سوء تغذیه هستند به طوری که بر اساس بررسی های انجام گرفته بین ۲۴ تا ۲۸ درصد بیماران از این موضوع رنج می برند.

او ادامه داد:  یکی از اقدامات مهم در بیمارستان ها در کنار درمان بیماران رفع مسئله سو تغذیه آنهاست زیرا اگر مراجعه کنندگان به مراکز درمانی از نظر تغذیه مشکلی نداشته باشند مدت زمان بستری شدن  آنها در بیمارستان کاهش پیدا می‌کند و هزینه‌های درمان کمتری بر خانواده‌ها و  حوزه سلامت تحمیل می‌شود.


بیشتر بخوانید: کدام میوه‌ها و ویتامین‌ها قاتل کرونا هستند؟


رئیس انستیتو  تحقیقاتی و صنایع غذایی کشوربا اشاره به اینکه کاهش مدت زمان بستری بیماران در بیمارستان ها از لحاظ روحی و روانی بسیار موثر است، افزود: یکی از موضوعات مطرح شده در این میان کاهش ابتلا به عفونت های بیمارستانی است.

رزاز تاکید کرد: در شرایط فعلی کشور و شیوع بیماری کرونا اگر افراد در بخش های مراقبت ویژه و تغذیه دچار مشکل باشند مسائل  بیشتری در خصوص مقابله با بیماری  کرونا دارند یعنی تغذیه مناسب سبب تقویت سیستم ایمنی و کارایی بهتره اعضای مختلف بدن می شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار