روانشناس درباره عواقب وسواس فکری که به دنبال نگرانی از ابتلا به کرونا در روزهای قرنطینه ایجاد می‌شود، توضیح داد.

امیرحسین مطلق روانشناس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره وضع غیر عادی که ویروس کرونا به وجود آورده است، اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا جریان زندگی اغلب افراد جامعه را مختل کرده است، به طوری که طبقه متوسط با عادت‌های زندگی روزمره شان نیز همانند سایر افراد جامعه از این اختلال رنج می‌برند و به مراتب اضطرابشان از سایر افراد جامعه نیز بیشتر است.

او افزود: مباحث روانشناختی از جمله شایعات، این روز‌ها علاوه بر دامن زدن بر وهم این ویروس منحوس، اختلالات افسردگی، استرس، اضطراب و وسواس فکری را افزایش داده و این در حالی است که اضطراب ناشی از شنیده‌های کذب بر ابتلای افراد به بیماری کرونا تاثیر بیشتری دارد.

مطلق در ادامه با بیان این که وسواس فکری ناشی از اخبار کذب در فضای مجازی درباره شایعات بیشتر شده است و تعداد بسیار زیادی از افراد جامعه را درگیر کرده است، یادآوری کرد: این روز‌ها بیشتر افراد جامعه به دلیل گسترش اطلاعات و مطالب کذب در فضای مجازی دچار وسواس فکری شدید شده اند و همین موضوع باعث شده، رعایت بهداشت فردی افراد بیش از پیش اهمیت پیدا کند.

روانشناس بیان کرد: افراد باید توجه داشته باشند که به وسواس فکری دچار نشوند، زیر وسواس فکری شدید می‌تواند تبعات منفی برای افراد داشته باشد، متاسفانه این عارضه  یکی از علایم افسردگی است که بیشتر درمیان بانوان دیده می‌شود.

مطلق با اشاره به اینکه  بیماری علاوه بر برخی مشکلات فوایدی هم  دارد، گفت: کاهش زیاده خواهی، برون گرایی و خانه نشینی خانواده‌ها در کنار یکدیگر و البته استراحت کافی و همنشینی با کودکان می‌تواند از راه‌های مهار این بیماری به شمار آید، به طور کلی این بیماری علاوه بر خطرناک بودن توانست خانواده‌ها را دچار همبستگی و اتحاد کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار