به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درست کردن دسر برای اعضای خانواده یکی از لذت بخشترین اقدامات است. در ادامه به آموزش موس زعفران میپردازیم.
مواد لازم
سفیده تخم مرغ:۳عدد
شیر:یک پیمانه
خامه:۱۰۰گرم
خلال پسته:به میزان لازم
پودر قند:۱۲۰گرم
پودر ژلاتین:۲قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا سفیدههای تخم مرغ را همراه با پودر قند خوب با همزن بزنید تا سفیدهها پف کرده و از ظرف جدا نشود، سپس خامه و زعفران را اضافه کنید و مجددا بزنید تا صاف و یکدست شود، شیر را آرام آرام افزوده و به زدن با دور کند همزن ادامه دهید.
مواد که باهم خوب مخلوط شد، پودر ژلاتین آماده شده را به دسر افزوده و خوب مخلوط کنید و خلال پسته را نیز به آن اضافه کنید و در ظرف مخصوص بریزید و داخل یخچال به مدت حداقل ۲ ساعت قرار دهید.
منبع: میزان
انتهای پیام/