![قیمت خودرو در بازار آزاد شنبه ۲۰ بهمن ماه](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330084_864.jpg)
محمد جهین رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان مهاباد در گفت و گو خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: با توجه به شرایط کنونی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا متصدیان واحدهای صنفی پروتئینی حق پاک کردن و قطعه بندی کردن (جوجه) مرغ را ندارند و با مشاهده هرگونه اقدام در این خصوص با آنها برخورد خواهد شد.
او افزود: امروز با تشکیل گشت مشترک با حضور بازرسان اتاق اصناف و اداره دامپزشکی از دو واحد صنفی سطح شهر مقدار ۲۳۳ کیلوگرم مرغ قطعه بندی شده کشف شد.
جهین در ادامه گفت: همه گوشت مرغهای کشف شده با حضور متصدیان واحدهای صنفی امحاء و برای متصدیان این واحد پرونده تشکیل شد که پس از طی مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی معرفی خواهند شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد اضافه کرد: طبق مصوبه ستاد پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا شهرستان مهاباد ورود مرغ کشتار روز از شهرهای دیگر ممنوع بوده و فقط مرغ هما در شهر پخش خواهد شد.
او از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلف مراتب را به شماره تلفنهای ۱۲۴ و ۴۲۴۴۹۹۷۴ اطلاع دهند.